Kripto borsası olacak anladığım kadarıyla arkadaşlar hot diye bir coin çıkarıyor ondan kazıyorsunuz ve geliştiriyorsunuz yalnızca telegram botu üzerinden kazım bölümleri açık:
https://t.me/herewalletbot/app?startapp=12530243-village-86804
Sağlam görünüyor proje işte 3-5 saatte bir toplayın geliştirin bakalım ne olacak.
3. Yine cex.io destekli DRUM bot (botlar nerdeyse birebir aynı zaten yazmıyorum):
Özellikle ilk verdiklerimi tavsiye ederim çünkü direk borsanın bende sordum doğru ama çıkartacaklarını tabi ki bilemeyiz ama yüksek ihtimal görünüyor.
Bu telegram botlarını biraz incelediyseniz basittir zaten ekranda basılan bir yer altta geliştirmek için işte görevler gibi referans paylaşma alanları gibi yerler olur biraz kurcalayın çözersiniz çok basit.
3-4 saatte bir 100 cexp veriyor özellikle task görev yapın ara ara geliyor ve en önemlisi farm bölümüne tıklayın yine 6 saat civarı bir yenlileniyor burada 8 saatte olabilir tam hatırlamıyorum.
1. Botumuz CEXP cex.io borsası destekli kendi botu:
bunlarda cex.io destekli görünüyor:
2. Bot CODEX tap bot CDPX diye bir şey veriyor(botlar nerdeyse birebir aynı zaten yazmıyorum):
3. Yine cex.io destekli DRUM bot (botlar nerdeyse birebir aynı zaten yazmıyorum):
4. Yescoin bunun hakkında çok konuşuyorlar arkadaşlar çıkması muhtemel görünenlerden(görevleri yapın yespac diye bir şey var onu alıp aktif edin):
5. Catizen bunun hakkında da çok konuşuyorlar(bunu biraz açık tutmak gerekir gibi telefonu yada telegramweb'i biraz zahmetli gibi birde kedileri birleştir filan):
6. Hamster kombat(BU ÇIKTI ÇIKACAK YOL HARİTASINA GÖRE SON BİR AY HMSTR DİYE BYBİT'E DE GELDİ):
7. Blum eski binance çalışanının projesi(forumda atılmış ama yine attım buda çok sağlam duruyor):
8. Tapswap sağlam görünüyor denenebilir:
9. Buda kripto borsası olacak anladığım kadarıyla arkadaşlar hot diye bir coin çıkarıyor ondan kazıyorsunuz ve geliştiriyorsunuz yalnızca telegram botu üzerinden kazım bölümleri açık:
Son notlar: Özellikle cexp ve ona benzer onun içinde buldum ben onları görev di ortak çalışıyorlar olarak görünüyor bu üçüne yescoine, blum çok basit 6 saatte bir gir bas ve hamsterkombat çıkmak üzere bunlara ağırlık göstermenizi tavsiye ederim.
https://t.me/herewalletbot/app?startapp=12530243-village-86804
Bu alan adı için zaten şuan siteye girerseniz ana domandeki scripti düşünmüştüm ama her türlü alt alan adı alıp genel herşeyi kapsayan bir site kurmak istiyordum.
Sizce şuan ana domaindeki script böyle iyi mi birde social.trendram.com yoksa bunu ana domaine trendram.com taşıyıp haber kaynağı çeken scripti news.trendram.com'a mı taşımalıyım.
Hem sosyal medya, hem haber sitesi zaten o yüzden bu kelimeyi seçtim site ismi için fikirleriniz önemli.
-Ana domanine sosyal medya scriptini kurarsam haberler geri planda kalacak diye düşünüyorum seo açısından subdomain ana domain fark edermi bilgili bir webmaster varsa yardımcı olursa bilgi verirse şimdiden teşekkürler.
-Birde hangisi daha iyi olur ne yapmalı fikirlere göre bir şeyler yapacağım.
Website için genel isim önerisi
İçerisine her türlü script atabileceğim, kapsayıcı, ufkumu açacak domain isim önerilerine ihtiyacım var.
Hem İngilizce hem Türkçe, manası aynı olabilir. Özellikle yabancı kitle bulunabilir içinde ama genel bir domain ismi; hem makale, hem video, hem oyun hem de her şeyin uyubileceği bir isim lazım. Biliyorum zor ama deneyelim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
ptcTR Türk ptc sitesi
|
Vazze - (SCAM)
|
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 54
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 3.501 (Bu ay: 147)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Geri dönüşüm kutusu