Şimdi Ara

Cex.io' borsasının telegram botu CEXP airdrop ve yescoin, catizen diğer sağlam seçtiklerim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
2.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3. Yine cex.io destekli DRUM bot (botlar nerdeyse birebir aynı zaten yazmıyorum):

Özellikle ilk verdiklerimi tavsiye ederim çünkü direk borsanın bende sordum doğru ama çıkartacaklarını tabi ki bilemeyiz ama yüksek ihtimal görünüyor.

Bu telegram botlarını biraz incelediyseniz basittir zaten ekranda basılan bir yer altta geliştirmek için işte görevler gibi referans paylaşma alanları gibi yerler olur biraz kurcalayın çözersiniz çok basit.

3-4 saatte bir 100 cexp veriyor özellikle task görev yapın ara ara geliyor ve en önemlisi farm bölümüne tıklayın yine 6 saat civarı bir yenlileniyor burada 8 saatte olabilir tam hatırlamıyorum.

1. Botumuz CEXP cex.io borsası destekli kendi botu:

bunlarda cex.io destekli görünüyor:

2. Bot CODEX tap bot CDPX diye bir şey veriyor(botlar nerdeyse birebir aynı zaten yazmıyorum):

3. Yine cex.io destekli DRUM bot (botlar nerdeyse birebir aynı zaten yazmıyorum):

4. Yescoin bunun hakkında çok konuşuyorlar arkadaşlar çıkması muhtemel görünenlerden(görevleri yapın yespac diye bir şey var onu alıp aktif edin):

5. Catizen bunun hakkında da çok konuşuyorlar(bunu biraz açık tutmak gerekir gibi telefonu yada telegramweb'i biraz zahmetli gibi birde kedileri birleştir filan):

6. Hamster kombat(BU ÇIKTI ÇIKACAK YOL HARİTASINA GÖRE SON BİR AY HMSTR DİYE BYBİT'E DE GELDİ):

7. Blum eski binance çalışanının projesi(forumda atılmış ama yine attım buda çok sağlam duruyor):

8. Tapswap sağlam görünüyor denenebilir:

9. Buda kripto borsası olacak anladığım kadarıyla arkadaşlar hot diye bir coin çıkarıyor ondan kazıyorsunuz ve geliştiriyorsunuz yalnızca telegram botu üzerinden kazım bölümleri açık:

Son notlar: Özellikle cexp ve ona benzer onun içinde buldum ben onları görev di ortak çalışıyorlar olarak görünüyor bu üçüne yescoine, blum çok basit 6 saatte bir gir bas ve hamsterkombat çıkmak üzere bunlara ağırlık göstermenizi tavsiye ederim.

https://t.me/herewalletbot/app?startapp=12530243-village-86804

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reskes -- 11 Haziran 2024; 14:30:30 >

• Evet notcoin benzeri, aynı kaderi paylaşacağını düşündüğüm güzel kazançlar sağlayabileceğimiz güzel bir proje yakında duyurular gelir ve listeleme olur geç olmadan başlayın aşağıdaki referans üzerinden

• 9. Buda kripto borsası olacak anladığım kadarıyla arkadaşlar hot diye bir coin çıkarıyor ondan kazıyorsunuz ve geliştiriyorsunuz yalnızca telegram botu üzerinden kazım bölümleri açık:

https://t.me/herewalletbot/app?startapp=12530243-village-86804

Son notlar: Özellikle cexp ve ona benzer onun içinde buldum ben onları görev di ortak çalışıyorlar olarak görünüyor bu üçüne yescoine, blum çok basit 6 saatte bir gir bas ve hamsterkombat çıkmak üzere bunlara ağırlık göstermenizi tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reskes -- 11 Haziran 2024; 14:17:53 >
  • Arkadaşlar simple tap bot SMPL diye bir coin veriyor kendi android uygulaması var coin olarak çıkacak herhalde birkaç borsaya da çıkabilir güzel duruyor sistemi aynı hamster kombat'a benziyor boosttan saatlik kazanç alabiliyorsunuz kullanın günlük çark filanda var.

Bu telegram botu linki:

Buda android uygulaması linki şimdiden indirip bakmak isteyen için:

join.simple.app
    Crypto made Simple. It's one tap away!
    http://simple.app/action/ReferralRedirect/jw_code/D6FF19

Daha fazlasını bulursam buldukça gelecek takipte kalın

• Arkadaşlar HAMSTER KOMBATA çok benziyor 15 temmuz da bir ayrı airdrop sonbahar içerisinde de telegram botu içine çekim işlemleri ekleyecekmiş proje sağlam güzel görünüyor hamster gibi saatlik kazancınız var uygulama açılışında

2. satırda ingilizce kelimeler var bunları bir yere kaydedin belki lazım olur hele ki telegramdan filan çıkış yapacaksanız.

• Hamster Davet Linki

https://t.me/hamsteR_kombat_bot/start?startapp=kentId6431649738

Blum 5 kişilik yer var , Davet Linki ---

t.me/BlumCryptoBot/app?startapp=ref_Pw2CvIMckL

Yescoin davet Linki

https://t.me/theYescoin_bot/Yescoin?startapp=7ppmJV

• Arkadaşlar ice network ice token çıktı bilen bilir aralarında ortaklık var gibi zaten uygulama birerbir aynı mobil telefona indirin 6 saatte 12 saatte filan kontrol edin bir butona basıyorsunuz :

Merhaba 🎶 Sunwaver! Sunwaves'teki takımımda yer alın ve referans kodumu kullanarak kaydolduğunuzda 10 SW kazanın: https://sunwavestoken.com/invite?user=reskes

• Vertus bot arkadaşlar biraz inceleyin hamster kombat gibi saatlik kazanç bölümü var zaten şimdiden cüzdan gibi botu açın ana ekranı portofilio yazar vert ton usdt filan yazar siz storageden botunuzu geliştirin ve saatlik kazancı artırmaya bakın saatlik kazanç uprage sayfasında en üst sağda :

• Arkaşlar freebitcoin yani şu sitenin botu gibi yapmışlar(Bu sitenin oto toplayıcı android uygulaması filan var youtubedan bakabilirsiniz):

freebitco.in
    FreeBitco.in - Bitcoin, Bitcoin Price, Free Bitcoin Wallet, Faucet, Lottery and Dice!
    https://freebitco.in/?r=14161042

Neyse konuya dönelim ben bunu şu siteden buldum:

freeth.in
    freeth.in - ETH, ETH Price, Free ETH Wallet, Faucet, Lottery and Dice!
    https://freeth.in/?r=13124

Buda aynı notcoin gibi freebitcoin üzerine yapılmış bot eğer gerçekse iyi kazandıracaktır,

!!UYARIYI VERİYORUM BOT GERÇEK OLMAYABİLİR ONA GÖRE VAKTİNİZİ AYIRIN BOTA:

• Bu botta güzel duruyor:

• 1)44 Milyon dolar yatırım toplayan Chrono projenin Telegram botu ile Airdrop Time Farm'a katılıyoruz. Her 4 saate bir farm botu puanları topluyor. Tek yapmamız gereken Toplama tamamlandığında puanları almak ve Farmı tekrar başlatamak.
    Bol kazançlar.

2)CEXİO: CEX.İO Binance gibi ama daha küçük bir borsadır. Burada cexio borsasının kendi tokeni olan cexp coin kasıyoruz. (Binancetaki BNB gibi düşünebilirsiniz). Bol kazançlar.

3)YESCOİN: Ekranda parmağımızı sürükleyerek coin kazanıyoruz. 12 saatte bir girseniz yeterli olacaktır . Referansımla girenlere bir hediye paketi açtırıyor oyun şansa bağlı olarak 100k-1milyon arası yes coin çıkıyor. TON COİN DESTEKLİDİR. Bol kazançlar.

4)TAPSWAP: Ekrana tıklayarak coin kazandığımız bir oyundur. 12 saatte bir girip toplamanız yeterli olacaktır. SOLONA DESTEKLİDİR. Temmuzda listeleneceği söyleniyor. Oyuna Binance görevi geldi. Binance listeleyebilir. Şimdiden bol kazançlar.

5)HAMSTER KOMBAT: En çok oyuncu sayısına ve communitye ulaşan projedir. Telegramın kendi kanalından bile fazla takipçi sayısı vardır. Youtube kanalı 1 günde 1.5 milyon aboneye ulaştı. Dağıtım saatlik kazanç oranına göre yapılacakmış. Bol kazançlar

6) CATİZEN: Aynı seviye kedileri birleştirerek lvl atlatıyoruz. Şu anda çok güzel bir etkinlik geldi günlük 10-20 dolar arası kazanma şansınız var. Kaçırmayın derim. Doge coinin kedi versiyonudur. Bol kazançlar

7)PİXELVERSE: Bu oyunda robotlarımız var ve bunlara seviye atlatıp güçlendiriyoruz.Daha sonra gerçek kullanıcılarla savaş yapıyoruz. Çok eğlenceli bir oyun.Bol kazançlar.

8) DOTCOİN: Ekrana basarak yine oyun parası kazanıyoruz daha sonra bu parayı her gün 2 katına çıkartabiliyoruz. Şansa bağlı ekrana tıkladığınız da size Ton coin vs de atabiliyor. Referansımla girenlere oyun başında belli bir miktar dotcoin geliyor. Bol kazançlar

9)CEDEX: Ekranda yeşil ve kırmızı alanı seçerek tahmin yapılan ve kazandığında 2 katı cdxp veren güzel bir AİRDROP. Bol kazançlar

• Gala games bilen varsa araştırabilirsiniz sağlam bir bot olabilir ben %90 ihtimal düşünüyorum.

• OXK borsasının botu arkadaşlar yani %90 %99 bir şeyler verir.

• YESCOİN: Ekranda parmağımızı sürükleyerek coin kazanıyoruz.YesPac yükselterek oto topluyor 12 saatte bir girseniz yeterli olacaktır . Referansımla girenlere bir hediye paketi açtırıyor oyun şansa bağlı olarak 100k-1milyon arası yes coin çıkıyor. TON COİN DESTEKLİDİR. Bol Kazançlar.

• rollercoin.com isimli sitenin botu kazım gücü verecek muhtemelen ilgilenen varsa

• Sphynx=$BLESS adlı memecoinin telegram oyunudur.

Piloton=Keyifli bir ton ağı oyunu,mining yaparak dolar kazanımı gelmiştir günde 5 dolara yakın veriyor.

Wcoin=Trust wallet ile antlaşmalı bir uygulama.

Notgram=Bu uygulama henüz yeni 37 dolar görünüyor hesapta ama henüz herhangi bir çekim imkanı söz konusu değil göreceğiz.

Okx=Okx borsasının uygulaması,cömert bir borsadır anlatmaya gerek yok bilen bilir.

Simple=2025'te çıkacakmış yolu uzun anlayacağınız.

Banana=500 dolarlık muz çıkartmaya çalışılan bir bot para edenler muzlar anında çekiliyor çekene şahit oldum.

Gleam=son olarak bu botta denenebilir herkese hayırlı kazançlar.

• NOTCOİN TELEGRAM EKİBİNE AİT ARKADAŞLAR GÜZEL KAZANÇ BIRAKABİLİR BUNA DA BAKIN ODAKLANIN DERİM

NOTCOİN TELEGRAM EKİBİNE AİT ARKADAŞLAR GÜZEL KAZANÇ BIRAKABİLİR BUNA DA BAKIN ODAKLANIN DERİM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reskes -- 27 Eylül 2024; 2:23:18 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.