Yurtdışından gelirken 4090 getirmek
Herkese merhaba,
Almanya'dan Türkiye'ye gelirken yanımda değeri burada 2000 euro olan RTX4090'yi kullanma amacıyla getirmek istiyorum. Yazılanları çizilenleri okudum ancak her kafadan farklı ses çıkıyor. Kimi
430 Euro'yu geçmemesi lazım diyor. Kimi 1 taneyse at çantana bir şey olmaz, kimi kutusundan çıkar bir şey olmaz kimi 1500 euroya kadarki eşyalarda %18 vergi uygulanır diyor. Okudukça aklım daha karışıyor. Gerçek bilgisi olan veya yakın zamanda pahalı bir şey getirmiş olan biri cevap verirse sevinirim.
Bu kartı vergi ödemeden getirebilir miyim? Hayır ise 1300 euro'luk kartı getirebilir miyim?
Ekstradan da birkaç sorum var, bunlar biraz özel durum oluyor bilen varsa bunların da cevabı yardımcı olacaktır.
- Eğer tek kişilik bir sınır varsa (430 euro gibi), 2 kişilik seyahat ediyorsak bu sayıyı 2 ile çarpabilir miyiz? Cihaz tek bile olsa.
- Almanya'dan kesin dönüş yapıyor olmam bir şeyi değiştirir mi?
- Son olarak, rastgele valiz açtırıp bakma durumunu hiç yaşamadım şahsen ama ekran kartını valize attığımda durdurulma şansım artıyor mu yoksa alakası yok mudur? (güvenlik xray'de görüp haber veriyor mu açısından soruyorum)
Vücut Geliştirmede 5 Yıl Boyuncaki Gelişimim ( SS li)
Herkese merhaba,
2015 yazından şimdiye kadarki olan süreçtir. En başından beri her şeye dikkat ederek ilerledim. Sonuç bu ve ortada para ile satın alınamayacak bir emek... :Dd
Sormak istediğiniz sorular varsa elimden geldiğince cevap vermeye çalışırım.
- 55 KG dan -> 78-79 KG
- 5 yumurta tam & 125 gr yulaf ezmesi & 1 muz
Pişmemiş ağırlık olarak 250-300 gr karbonhidrat - Basmati pirinç ya da arada baldo makarna vs
Pişmemiş ağırlık olarak 400-500 gr arası tavuk - hindi - ton balığı - kırmızı et
Bolca yeşillik Roka - maydanoz - dere otu - ıspanak
3-3.5 LT Su
- 5-6 aydır supplement kullanmıyorum. Genel olarak whey & creatin ikilisin kullandım. İlk başlarda gainer kullanmıştım. Başka zamanlarda da bcaa & glutamin kullandığım da oldu.
- Genel olarak uyguladığım antrenman sistemleri :
Push-pull-legs
Sırt & Omuz -- Göğüs & Biceps & Triceps -- Bacak
Göğüs & Biceps -- Sırt & Triceps -- Omuz -- Bacak
- Haftada 5-6 gün antrenman yapıyorum. 5 yıllık spor hayatımda hiç ekstra bir günü kardiyoya ayırmadım. Bazı antrenman sonları 15-20 dk merdiven çıkma, eğimli yürüyüş, dikey bisiklet yapıyorum.
Bu arada bu değerler şu anki beslenme programımın değerleri. Diğer yıllarımda daha azdı bunların miktarları. Kendine ayarlıcaksan ona göre ayarlarsın.
Bunlar ilk yıl sanırım.
Bunlar da güncel fotolar
Freedos gtx1050ti oyunlarda kullanamama problemi
|
R25 bayi fiyatları
|
Gitar öğrenmek için youtube kanalı
Kan bağışı ve antrenman
|
İlk uzak yolculuğum (Sürücü olarak)
|
behzat rasuli integral video
|
Programım nasıl ? Yorumlar mısınız
|
Son Giriş: 11 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 11 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 659
İkinci El Bölümü Mesajları: 41
Konularının görüntülenme sayısı: 25.167 (Bu ay: 441)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 78 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware