amd ryzen 5 7600x cpu clock speed ve sıcaklığa ilişkin soru
iyiakşamlar arkadaşlar. amd 7600x işlşemciye sahibim, soğutucu olarak da dark x129 bulunmakta. bugün amd ryzen programı üzerinden baktığımda işlemci clock speed parametresinin 800mhz altında olacak şekilde değişken olarak 200, 280, 370, 90 mhz şeklinde farklı mhz değerlerine kadar indiğini gördüm, yük/oyun altında her hangi bir sıkıntı yok, 5400 mhz kadar çıktıyor... daha önce intel ve amd başkaca işlemciler de kullanmıştım fakat işlemci saat hızının 800 altına indiğini/inebildiğini görmemiştim... bu normal bir durum mudur? yoksa benim işlemcide çalışmaya yönelik bir sorun mu bulunmakta? ayrıca işlemci ısısı olarak da boşta 42,44 derece arasında bulunuyor, ısı anlamında da ryzen işlemci için normal midir? teşekkürler....
Herkese selamlar....ps4 uzerinden Ufc3, ufc2 oyunlarını almak istiyoruz fakat bu oyunlar ea play uyelik grubunda yer alan oyunlarmış. peki ea play 1 aylık uyelik alsak bu oyunları parayla tümden satın almamız mümkün mü? Yoksa sadece uyelik surecinde oynanmaya mı ızin veriyor bu sistem...bu oyunları her daim oynayabilecek şekilde para ile alma imkanimiz yok mu?
Psn kutuphane hakkinda bir soru
|
|
|
|
Switcheasy.com alisveris yardim
|
İpad alacagım yardım eder misiniz....
|
Acil bulunması gereken bi parça
|
anakartımla uyumlu ram yardımı...
|
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 480
İkinci El Bölümü Mesajları: 44
Konularının görüntülenme sayısı: 5.328 (Bu ay: 56)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 22 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun