Yeni sistem açılmıyor yardım lütfen
|
Tavsiye Motivasyon Konuşması
İdris ustadan motivasyon konuşması :)
Haberin detayları için;
https://www.veryansintv.com/cumhurbaskanligi-bu-yil-iki-yeni-saray-daha-yaptiracak
Vatana millete hayırlı olsun...
Sevdiğiniz Blues Şarkıları
Merhaba forum sakinleri , içinizde blues severler varsa bu konuyu sevdiğimiz şarkıların paylaşım konusu yapalım istiyorum, herbirimiz sırasıyla birer tane sevdiğimiz şarkıyı paylaşıp zengin bir içerik oluşturabiliriz diye düşünüyorum, belki sayemizde blues ile tanışıp sevenler olur . İlk şarkı benden gelsin;
DuckDuckGo Arama motoru
Konuyu nereye açabileceğimi kestiremediğim için buraya açtım. Aşağıdaki videoda Duckduckgo tarayıcısını inceleyip neden google dan daha iyi olduğunu anlatmaya çalışıyor.
Kabaca; "google sonuçları sansürlüyor, görmenizi istediği sonuçları size gösteriyor, sizin her türlü bilgilerinizi toplayıp pazarlama, reklam ve kitleleri yönlendirme amaçlı kullanıyor, Sayfa boyutunu değiştirdiğinizde arama sonuçlarından vazgeçip kendi para kazandığı servisleri ekranda tutuyor, sizi kendi ekosistemi içinde tutmaya çalışıyor" şeklinde kabaca çevirebilirim.
TÜRK ORDUSUNUN VE AKINCI İHALARININ YURT DIŞINDAKİ ÜNÜ
Merhaba arkadaşlar youtube da şöyle bir video denk geldi ve sizlerle de paylaşmak istedim.. Savaş tabiki iyi bir şey değil fakat, şartlar olgunlaştığında ise zaruri. Video da yüce Türk ordumuzun ününden ve akıncı ihaları ve dronelarından söz edildiği için bu alt forumda açtım. Pakistanlı dostların yayınladığı bu videoyu izleyince şahsen ben gururlandım. Buna benzer ordumuzu öven başka videolarda mevcut youtube da. Alt yazı açıp izleyebirsiniz, İyi seyirler :)
Uefi Windows10 Yanına Linux?
Merhaba arkadaşlar, benim sistemimde şuan uefi modda windows 10 yüklü durumda ve secureboot seçeneğide biosta aktif halde bulunmakta. Ben yeni bir ssd disk satın alıp bunun içine ubuntu yükleyip linux öğrenmek ve bilgisayarımda hem windows hemde bu yeni yükleyeceğim linuxu kullanmak istiyorum.
Mevcut windows işletim sistemime herhangi bir müdahalede bulunmadan bu işlemi yapabilirmiyim? Eufi ve secureboot konusunda cahilim, bilgili olanlarınız yardımcı olabilirlerse çok sevinirim.
Bir diğer sorum da linux u yeni öğrenmeye başlayacağım, ubuntu, linux mint, fedora, debian vb gibi birçok linux dağıtımı mevcut, bunların temel prensipleri hepsinde aynımıdır? mesela ubuntuda çalışan bir linux komutu diğerlerinde de aynı şekilde çalışır mı?
Forumda GSM no değiştirme işlemi
Merhabalar,
Forum sisteminde kullanmadığım hattı bende olmayan eski telefon numaram kayıtlı durumda, değiştirmek için ayar aradığımda malesef bulamadım.
profil ayarlarıma girdiğimde GSm no kısmı şu şekilde pasif durumda;
GSM numaramı nasıl değiştirebileceğim konusunda yardımlarını rica ederim,
Şimdiden teşekkürler.
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 90
İkinci El Bölümü Mesajları: 15
Konularının görüntülenme sayısı: 5.991 (Bu ay: 70)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 44 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic