Ekran kartlarında marka onemlimi
Mesela. Asus MSI gigabyte zotak vs. Marka model ne önemli güç bakimindan alırken neye dikkat etmek lazim.
Hangi ekran kartı daha iyi
MSI Rx 580 gaming 8gb kartmi. Yoksa Asus dual GTX 1070 mi
Hangi ekran kartı daha iyi
Almak istiyorum. MSI rx 580 mi Asus gtx1070 mi daha iyi. Cevap bekliyorum.
Ekran kartım bozuk tamir nasıl ederim.
Benim MSI rx 580 ekran kartım var.ama görüntü vermiyor. Bozuk fanini çıkarıp saç kurutma makinesiyle sıcaklık uygulasam olurmu. Veya ne yapmam lazım.
Ekran kartım bozuk ısıl islem yapsam duzelirmi
MSI Rx 580 ekran kartım arızalı ısıl işlem yapsam duzelirmi nasıl kolay yoldan düzelir saç kurutma makinesiyle yapsam duzelirmi tam olarak nasıl kolay yoldan yaparım.beni aydınlatın nolur..
Bilgisayar açılırken sorun yaşadım.
Merhaba çok ciddi bir problemle karşılaştım.Biri beni aydınlatabilirmi.Nolur resmini atıyorum.
Sistemim yeterli ama wolfenstein 2 the new colossus donuyor. Oyun esnasında öldüğümde ekran donuyor. PC yi resetlemek zorunda kalıyorum.
Hangisini dikkate alayım Bu site güvenilirmi
Merhabalar Sistemim şu oyunu kaldırır mı diye bir programdan bakıyorum. Smart Game Booster diye bir program orada şu oyunu önerilende oynatmaz diye yazıyor. Ancak bu sitede aynı oyunu önerilende oynatır yazıyor. Hangisini dikkate alayım.Bu site güvenilirmi..
https://www.systemrequirementslab.com/cyri
Merhabalar Sistemim şu oyunu kaldırır mı diye bir programdan bakıyorum. Smart Game Booster diye bir program orada şu oyunu önerilende oynatmaz diye yazıyor. Ancak bu sitede aynı oyunu önerilende oynatır yazıyor.
Hangisini dikkate alayım.Bu site güvenilirmi..
Merhabalar ben warface oynuyorum.Yeni yükledim ama hata veriyor. Hile yaptığınız düşünüldüğü için oyundan çıkarıldın diye.Ama bu mesajı sadece karşılıklı savaş sahnesinde alıyorum.Menülerde yok.Warface international dediğim gibi hata mesajı verip oyundan atıyor.Hep yapıyor.
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 209
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 8.825 (Bu ay: 65)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 5 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware