Merhaba çok ciddi bir problemle karşılaştım.Biri beni aydınlatabilirmi.Nolur resmini atıyorum. |
Bilgisayar açılırken sorun yaşadım.
-
-
Resmim bu nasıl düzeltebiliriz.
-
-
Nolur biri bişey desin
-
Ekran kartından mi acaba dicem ama hdmi kablosunu çıkarıp VGA kablosunu bağladım. Yine olmadı ekran kartımın modeli MSI rx580 8gb ekran kartı . Monitörle alakalı olabilirmi
-
Cevap vericek yokmu
-
bu tür hatalar genelde ekran kartı ram arızası kaynaklı oluyor.
monitörden de olabilir; ama başka bi kart bulup sağlamasını yapmak lazım.
-
Peki ekran kartına ısıl işlem uygulasam ise yararmi ısıl işlem dediğim ekran kartını yerinden söküp saç kurutma makinesine tutsam olurmu.
-
Saç kurutma makinesi lehimi eritecek sıcaklık sağlamaz. Sıcak hava tabancaları var elektronikçilerde olur. Orada yaptırabilirsiniz. -
Bir ara forumda fırınlama yapanlar vardı. Konusu aşağıda.
Ekran Kartı Fırınlama! | DonanımHaber Forum (donanimhaber.com)
-
Muhtemelen farklı bir monitör de de aynı sonucu verecektir ama siz genede deneyin. Grafik kartınızın vram lerinin lehimleri tazelenmesi lazim. Fırına değilde lehimleri tazeleyen biryere götürün. Forumda vs tamirciler var. Fırınlama işleminde eğer çok ısıtırsan ram ve gpu çatlayabilir ekran kartın kullanılmaz hale gelebilir bu durumda. Fırınlama yapacaksan dikkatli yapmalisin
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X