Merhaba değerli Donanım Haber üyeleri,
Evlilik nedeniyle İzmir'de yeni bir eve taşınmış durumdayım. Bu eve taşınmamın üzerinden 1 ay geçmiş durumdayım. Binaya ilk taşındığımda Türknetten bilgi alarak kendilerine uzaktan çalıştığımı ve internetin en hızlı şekilde bağlanması gerektiğini belirttim. Güvence vermelerine rağmen 17 gün boyunca sadece Türktelekom etiketleme sağladı. Bu sürecin daha fazla uzayacağını anladığım için aboneliğimi iptal ettirdim. Ardından Milenikomla görüştüm, etiketleme ve internet bağlama işlemini kendilerinin yaptığını (muhtemelen yalan bilgi vererek) ilettikleri için, abonelik gerçekleştirdim.
Aboneliğimin ilk başlangıç gününden itibaren bölgeye Türknet tarafından gönderilen saha görevlisi dışında gelen kimse olmadı. Tahmin edersiniz ki gelen adam ekstra bir şey sağlamadan geri döndü. Türktelekom gelip etiketleme yapmalı şeklinde bilgi verdi ve gitti. Üstelik Türktelekom zaten daha önce 3 defa gelerek tüm kaydı tutmuştu. Bugün itibariyle 9. gün milenikom tarafından arama oluşturmak için bile tabiri caizse anam ağlıyor. WhatsApp hattı üzerinden tüm konuşma kayıtlarım mevcut 3 gün önce arıza kaydımı lokasyonda olmadığım gerekçesiyle kapatmışlar kendilerini arayarak böyle bir şey yapamayacaklarını belirttiğimde "Hayır bu şekilde arıza kaydının kapatılması mümkün değildir" Bilgisi verildi.
Elimde tüm aramaların saatleri tarihleri mevcut, WhatsApp üzerinden tüm konuşmalar mevcut. Verdikleri güvencelerin ve aciliyet bildirimlerinin üzerine hala işlem sağlanmıyor. Üstelik WhatsApp üzerinden konuşma suratıma kapatılıyor.
Özetle gerçekten artık dava sürecine girmeye kararlıyım. Bu durum hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Merhabalar, bugün bilgisayarımı açtığımda masaüstü formatlanmış gibi boştu ilk aldığım hali gibiydi sistem geri yükleme yapıp 2 gün önceki yedeğe geçmeye çalıştım ilk fotoğrafta olduğu gibi otomatik onarım bilgisayarınızı onaramadı dedi ve altında Günlük dosyası: C:\Windows\System32\Logfiles\Srt\SrtTrail.txt yazıyordu.
Gelişmiş seçenekler -> başlangıç ayarları ... Sürücü imzası zorlamasını devre dışı bırakmayı denedim, ardından geri yükleme 2. resimde olduğu gibi yapılamaz oldu.
Aynı başlangıç ayarlarından 4 ve 5 numaralı güvenli modları denedim ancak bilgisayar güvenli moda girmiyor ve Srt yazısı gözükmüyor sadece 3. resimdeki ekran karşılıyor ne seçersem seçeyim.
Şu an bilgisayarımın içinde tez ve ders notlarım var. Onları kurtarmamın bir yolu mevcut mu?
Notebook iç ekran tamiri ve fiyatı yardım
Merhabalar notebookumun üstüne telefonum düştüğü için görüntü bozukluğu yaşadım garanti olayın kullanıcı hatası olduğunu söylediği için kendilerinden orjinal ekran değişim ücreti fiyatı almadım.
Notebooku götürdüğüm bir bilgisayar tamircisi iç ekranın bozulduğunu ve fiyatı hakkında 1100-1700tl arası takılacak iç ekrana göre fiyatın değişebileceğini söyledi.
Teknik özellikleri modelini ek olarak ekliyorum anlayanlar varsa iç ekran fiyatından yardımcı olabilir mi? Uygun fiyata halledebileceğin bir yöntem var mıdır? Aynı modele özel bir iç ekran mı bulunmalı veya güvenilir izmir içerisinde tamir ettirebileceğim bir yer var mıdır?
|
|
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 34
İkinci El Bölümü Mesajları: 6
Konularının görüntülenme sayısı: 1.059 (Bu ay: 39)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 6 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware