İpad pro 13 inç mi 11 inç mi ? Wi-fi mi Celluler mi?
Dostlar ipad almayı düşünüyorum da. Boyut olarak hangisi seçilmeli iki boyutu da eskiden tecrübe etmiş olan var mı?
Kullanım alanı daha çok bir şeyler okuma safaride gezinme bir şeyler izleme üzerine olacak.
öyle çizim grafik gibi işlerim yok. Magic keyboard da almıcam. Zaten macbook var. Klavyelik bir işim yok. Hobi amaçlı almayı planlıyorum kısacası.
Bir de iş yerinde wi-fi konusunda sıkıntı mevcut. İş yerinde kullanıcaksam telefondan internet paylaşıp kullanmam gerekicek. Celluler almaya değer mi ?
Lacerta 32m lik filo filo:16 genel:22
Kademede 28.
filoda:16.
ilgilenenler özelden yazabilir
Bugün q70t model tvyi kuruluma geldiler. Herhangi bir sıkıntı yoktu lakin akşamında tvyi açıp kapadığımda sağ üstte bildirim çıkıyor. “Please go into service mode and setup below options. -Type,Local Set,Front Color Option”
ne olduğunu çözemedim tv açık kaldığı sürece bir daha çıkmıyor ama kapatıp açınca sağ üstte çıkıyor direk.
KELEBEK MOBİLYA REZİLLİĞİ
Öncelikler Herkes iyi akşamlar.
6 Haziranda Kelebek mobilyadan yemek takımı ve oturma grubu satın aldım.Satın alırken bana 2-3 hafta içinde teslim ederiz dediler.Bunlar 2-3 hafta derler ama 1-1.5 ay önceden teslim etmezler zaten düğünüm de 16 ağustosta hayli hayli yetişir diye düşünmüştüm.Son 2 haftadır her gün kelebek mobilyayı aradım."Bakın evleneceğim evde hiç mobilya yok.Düğün yeri falan her şey hazır bomboş evde mi oturalım.Bir an önce getirin şunları.Çeyiz dizeceği ortada konsol monsol hiçbir şey yok."Bu arada yatak odası takımını da kelebekten satın aldım.Ondan zaten hiç haber yok.Neyse O kadar ısrara bugüne mobilyaları teslim edeceklerini söylediler. Hafta içi evde kimse yok.Doktor olduğum için de hastaneden öyle izinle ayrılma gibi bir lüksüm yok bu dönemde.Zor bela birisini ayarladım evde durması için.Neyse öğlen 2 gibi mobilyalar gelmiş yerleştirmişler falan.Ayarladığım arkadaş da karşılamış bunları.5 gibi hastaneden çıktım eve geçtim göreyim diye.Baktım mobilyalar gayet şık güzel olmuş. Bi rahatlığına falan bakayım dedim. 3lü koltuklar rahat baya sandalyeye oturayım dedim. Bi baktım sandalye beşik gibi sallanıyor oturunca.Sonra diğer sandalyelere baktım. 6 sandalyenin 5 tanesinin 1 ayağı diğerlerine göre kısa bazısı 1 cm kısa bazısı yarım cm.Ama hepsi sallanıyor.İçime kurt düştü.Gittim tekli koltuğa oturdum onun da bir ayağı kısa o da sallanıyor oturunca.Sonra konsola baktım dolap kapaklarından 2 tanesinin köşesinde kırık var.kırıklar büyük kırık değil ama Bunları piyasada defolu ürün diye ucuzdan satıyorlar sonuçta.O kadar para vermişsin insan böyle hataları görmezden gelemiyor.Çağrı merkezini aradım gayet rahat bir şekilde işte 1 hafta 10 gün içinde sizi arayacaklar. Servis gelecekmiş,ürünlere bakacakmış. Gerekirse götürüp ayaklarını tamir edip getirecekmiş.Zaten bu hafta düğünüm var falan muhabbetini çıtlatayım dedim hafif bir takımı 2 ayda getirmiş bir firmanın takımın yarısını tamire götürüp getirmesi en az 1 ay sürer. Videoyu da ekleyeceğim orada her hatayı teker teker göstermeye çalıştım.
Bir de işin komiği bana teslim gecikmesinin sebebinin bir ürünün kalite kontrol geçememiş olmasından dediler.Ondan dolayı da 1-2 hafta geciktirdiler.Ve gönderdikleri her ürünün altında KALİTE KONTROLÜ YAPILMIŞTIR diye bir barkod var.Yemin ediyorum ne yapacağımı şaşırdım.Burada paylaşayım dedim belki bir faydası olur.Bir daha kelebek mobilyadan asla alış veriş yapmayacağım.Parayı peşin veriyoruz,Ürünümüzü teslim alamıyoruz,Teslim ettiklerinde de durum böyle oluyor.
|
3200 mhzlik rami 3200 mhzye çekince ekran açılmıyor
|
|
Memory management hatası
|
Beats studio wireless
|
|
Son Giriş: 7 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 8 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 215
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 15.324 (Bu ay: 350)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 52 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun