Dostlar ipad almayı düşünüyorum da. Boyut olarak hangisi seçilmeli iki boyutu da eskiden tecrübe etmiş olan var mı? Kullanım alanı daha çok bir şeyler okuma safaride gezinme bir şeyler izleme üzerine olacak. öyle çizim grafik gibi işlerim yok. Magic keyboard da almıcam. Zaten macbook var. Klavyelik bir işim yok. Hobi amaçlı almayı planlıyorum kısacası. Bir de iş yerinde wi-fi konusunda sıkıntı mevcut. İş yerinde kullanıcaksam telefondan internet paylaşıp kullanmam gerekicek. Celluler almaya değer mi ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İpad pro 13 inç mi 11 inç mi ? Wi-fi mi Celluler mi?
-
-
Bu kullanım senaryosu için bence kesin 11 inch. Cellular kısmı size bağlı tamamen.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
13inc
Batarya ve buyuk ekran her zaman avantajdir
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
13 inç'te pubg oynanır mı büyük olduğu için zor olur mu bilmiyorum arkadaşlarımızın dediklerine göre 11 inç versiyon'dan daha hafifmiş
-
11 inç daha hafif. 140 gram fark var.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
13 inçin pil ömrü 11 inçten daha iyi değil.
Yeni prolarda ekran boyutu hariç hiçbir fark yok. Parlaklık dahil.
Kesinlikle 11 inç. 13'ten 11'e geçmiş biri olarak söylüyorum, tablet formunda kullanacaksanız 11'den başka seçenek düşünmeyin bile. 13 inç ancak laptop yerine kullanılacaksa olur.
Ben ipad'i hotspotla kullanıyorum, keşke cellular olsaydı demedim bence o fiyat farkına değmez onun yerine telefon paketini güçlendirmek mantıklı
-
13 inç kullanan kiminle konuşsam bence 11inç al diyor. 13 inç daha çok masa üstünde kullanmalık bir tablet olmuş sanırım.
Ya telefon şarjını çok yiyor ya. Ondan celluler mi olsa diye düşünüyorum. Zaten 256 gb hayli hayli yeter diye düşünüyorum
11 inçlik aldım. 10 yıldır tablet kullanmayan biri olarak bu boyut bile büyük geldi. 12.9 luk gerçekten çok büyük olurmuş. Günlük kullanıma pek uygun olmazmış
11 inç bana göre iPadOS'lu bir tablet için idealdir.
Daha büyük ekran için Macbook ya da iMac alırdım.
-
Kullanım amacına bağlı bir durum olduğunu düşünüyorum. Amaç PDF ve benzeri tipte belgelerin üstüne pencil ile not almak ise 13" versiyonlar çok ideal, belgelere zoom yapmakla uğraşmadan kağıda bakıyormuş gibi işini yapıyorsun. Ama belgelerle işiniz daha azsa veya belgeye zoom atarım / belgeye tableti yatay kullanarak bakar sayfanın yarısını görürüm bunlar benim için sorun değil derseniz 11" çok daha rahat taşınabilir bir cihaz.
Ben 11" kullanıcısıyım ve alırken taşınabilirlik odaklı düşünmüştüm ama 13" de bazı konularda çok mantıklı, ben bozulana kadar cihaz değiştirmem diye düşünüyorum 11" işimi görüyor ama şuan cihaz alsam 13" alırdım.
Cellular modele sim kart taksam, yurtdışı ve sim kartsız iphone’a çağrı gelir mi? Normalde sim kartlı iphone, icloud hesabı aynı olan bir iphone’a çağrıları yönlendirebiliyor aynısı ipad için geçerli mi? Ona göre model seçeceğim.
iPad ler çağrı almaz, sim kart sadece mobil internet için var.
11 inç WiFi . Gerektiği zaman mobil internetinizi tablet ile paylaşırsınız. Boyut olarak 11 inç daha ergonomik ve taşınabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: 55superxKullanım amacına bağlı bir durum olduğunu düşünüyorum. Amaç PDF ve benzeri tipte belgelerin üstüne pencil ile not almak ise 13" versiyonlar çok ideal, belgelere zoom yapmakla uğraşmadan kağıda bakıyormuş gibi işini yapıyorsun. Ama belgelerle işiniz daha azsa veya belgeye zoom atarım / belgeye tableti yatay kullanarak bakar sayfanın yarısını görürüm bunlar benim için sorun değil derseniz 11" çok daha rahat taşınabilir bir cihaz.
Ben 11" kullanıcısıyım ve alırken taşınabilirlik odaklı düşünmüştüm ama 13" de bazı konularda çok mantıklı, ben bozulana kadar cihaz değiştirmem diye düşünüyorum 11" işimi görüyor ama şuan cihaz alsam 13" alırdım.
Sizi anladım fakat 13'' bir iPad almak yerine 13'' bir Macbook almak çoğu insan için hem daha ucuz hem daha verimli olur.
-
Ben 11 inç modelini kullanıyorum kesinlikle ekranı tam ideal. 13’e gerek duymadım hiç. Kullanım amacı olarak sizinkiyle benzer. Ayrıca cellular gereksiz evde kullanacaksanız genelde.
11 inç’de bile zorlanıyorum PUBG oynarken ekran büyüklüğünden dolayı, 13’ü düşünemiyorum bile. Bu arada M4 işlemci bariz fark ettiriyor oynarken.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X