Avenger Hybrid mi 2008 mi
Arkadaşlar bu iki araç arasında kaldım. Hep avenger summit 1.670 bin, 2008 allure 1.660 bin, her ikisinde de sunroof var yorum ve önerilerinizi rica ediyorum. Lütfen araçları kullanananlar deneyimlerini de yazabilir mi?
Arkadaşlar 2020 model Renault Clio Touch paket otomatik vites mercan turuncu rengi ekstra kol Dayama var 32.700 km’de kazası belası yok servis bakımlı Clio 5 satılıp; alpine paket 1.0 makyajlı kasaya geçilir mi?
arada yaklaşık 150-200 arası fiyat farkı doğuyor. Model yükseltmek ve daha dolu bir araca geçmek istiyorum. Öneri ve görüşlerinizi rica ederim.
Merhaba galeriden 2020 model sıfır km clio touch 1.0 xtronic 100 bg mercan turuncu renk ekstra olarak sis farı park sensörü seramik kaplama vs var araçta. Henüz 3 gündür kullanıyorum toplamda 70 km yol yaptım. Araç bana 185 bine gelmiş oldu. 100 nakit 85 kredi kullandım Akbank’tan 1.6 oran ile 48 ay. Kasko sigorta mecburi Akbank’tan yaptırdım 3 bin TL onlar tuttu. İnkanlarımı zorlayarak aldım aracı. Fiyatlar durmuyor maalesef. Önceki aracım 2016 golf 7 comfortline idi. Ev almak İçin satmıştım. Bu aracın da borcu bitince yazlık alırım inşallah :) . Araç ilk aşamada çok hoşuma gitti eksikliğinin hissettiğim tek şey ön kol dayama onu da müsait bir vakitte serviste taktırırım. Onun dışında 5.8 TL tüketim gösteriyor ortalamada. Henüz sıkışık Trafiğe girmedim pazartesi girerim Buca Bornova arası işe git gel. Xtronic vites de geçişleri çok hızlı hiç hissettirmiyor Edc de kullandım 3 yıl şirket aracımdı megane İcon o da güzeldi. Bir kaç hafta sonra tekrar ufak bir inceleme yazarım. Yorumlarınızı da ayrıca rica ederim. İyi forumlar dilerim.
Merhaba clio 4 araç hakkında kullanıcı yorumlarını ve tavsiyeler rica ediyorum. Araç 2015 model İcon model km 70 bin civarı manuel vitesli kazasız . Çok küçük bir iki estetik sorunu dışında sorun yok.
Siri hatası
|
Golf 7 1.2 tsi manuel comfortline ışık paket sürüş konfor paket 2016 model iPhone 8 Plus 64 GB Space Grey 2017 Megane Sedan İcon EDC 1.5 DCI |
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 4 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 597
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 5.983 (Bu ay: 173)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.152 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası