Arkadaşlar 2020 model Renault Clio Touch paket otomatik vites mercan turuncu rengi ekstra kol Dayama var 32.700 km’de kazası belası yok servis bakımlı Clio 5 satılıp; alpine paket 1.0 makyajlı kasaya geçilir mi? arada yaklaşık 150-200 arası fiyat farkı doğuyor. Model yükseltmek ve daha dolu bir araca geçmek istiyorum. Öneri ve görüşlerinizi rica ederim. |
Clio 5 Satılıp Makyajlı Clio 5 alınır mı?
-
-
Aracınız zaten çok eski bir araç değil , km si de yüksek değil satıp sadece daha donanım li diye aynı araca geçmek mantıklı gelmiyor. Onun yerine paranızı dolara , altına falan yatırın getirisi daha yüksek olur -
Para senin keyif senin. Sen istedikten sonra alınır tabi neden alınmasın?
Ben olsam hybrid versiyonu düşünürdüm. Türkiye'ye geliyor mu onu da bilmiyorum ama almışken hybrid olsun derdim.
Bu arada 1.0 Tce otomatik yakıt tüketimi nasıl? Ortalama hız ve tüketim bilgisi paylaşabilir misin?
-
Hybrid versiyon bütçemi aşıyor. Tr ye geliyor. Araç 15-25 Ekim arası teslim.
benim araç ortalama 7 lt gibi yakıyor ama hep şehir içi kullanım. Uzun yok pek yapmıyorum
-
Bahsettiğim araç için, bugün kaparo yolladım. Bu hafta faturası kesilirse, bana da fatura edecekler ve Ekim ayında teslim alacağım. İlk kez en üst paket bir aracım olacak. -
Hayırlı olsun, güzel bir tercih yapmışsınız.
Renault zam yapmazsa ve tedarikte sorun yaşanmazsa, hyundai bayilerini zor günler bekliyor...
-
Çok teşekkür ederim. Zam yaparsa bütçemi aşar araç ve iptal ederim alamam. Bu ay faturasını kesmeye çalışacak bayi.
-
aracı aldınız mı? ben de düşünüyorum polo ile arada kaldım, aslında birikimimi bozup c sınıfıda alabilirim ama ikilemdeyim
-
Bütçe elveriyorsa Megane alın
Kendi adıma konusayim dolu Clio alasiya boş Megane alırım.
-
Merhaba orta paket veya boş paket araçlardan bıktım artık bende sizin gibi diye diye oyuncağı bol bir aracım hiç olmadı. İlk kez en üst paket bir araç aldım (her ne kadar Renault donanımları kırpsada oyuncağı yeterli)
-
Bende temmuz 2020 de sıfırını alıp kullanmıştım şu an Astra J 1.4T Cosmo kullanıyorum. Makyajlı Clio ve Corsayı sabırsızlıkla bekliyordum fakat benim için her ikisi de özellikle Clio büyük hayal kırıklığı oldu. Corsanın elektriklisini bekliyordum donanımı düşürdüler.Clioyu bekliyordum sadece far tampon değişti ha birde donanım isimleri değişti fakat DONANIM EKLENMEDİ. Dişe dokunur tek değişiklik boş pakette bile dijital gösterge olması ve boş pakette arka camların elektrikliyi dönmesi. Corsada da Hyundaide de tüm donanımlarda şerit takip,otomatik fren vs standart evet boş pakete bile artık standart. Üstelik Hyundai neredeyse yok satan i20 ve Bayona indirim yapmasına rağmen Renaultta tık yok. Ne indirim ne 0 veya düşük faizli kredi hiçbir kampanya yapmadı. Renault çok şımardı. Tercih etmeyin ettirmeyin.
-
Eşimde megane hb icon var çok güzel, poloya kapora verdik clio çok basık geldi
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Aracınız zaten çok eski bir araç değil , km si de yüksek değil satıp sadece daha donanım li diye aynı araca geçmek mantıklı gelmiyor. Onun yerine paranızı dolara , altına falan yatırın getirisi daha yüksek olur
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X