|
Sistem Revize Etme
Arkadaşlar merhaba,
Yaklaşık 5 yıl önce kurduğum sistemim artık oyunlarda (Örn. Valorant Ortalama 50 FPS) istediğim FPS yi vermez oldu.
Bu sebeple sistemim üzerinde güncelleme yapabilir miyim merak ettim.
Bunu yaparken uyumluluk ve FPS yükseltme konusunda nasıl sonuç alabilirim ? Yardımlarınızı bekliyorum.
Sistem Özelliklerim:
Zalman Z3 Plus Kasa
MSİ 970A-G43 Motherboard
240 GB SSD
1TB HDD
Sapphire R9 280x dual-x ekran kartı
AMD fx x6 6300 işlemci
600W psu
3x G.Skill Ripjaws 4GB 1600MHz DDR3 CL9 1.5V
Nasıl kombinasyonlar yapabilirim? Ekran kartımı ikinci elde satabilir miyim ? Sadece yeni bi ekran kart ile problemi çözmek mümkün müdür ?
Max. 170.000 TL Bütçeyle Sedan Araç
Arkadaşlarım merhaba,
Bir süredir yeni bir araç almaya karar verdim, şu anda kullandığım 2008 model 1.4TDCİ Fiestam hem km'si 200 bini devirmesi hem de artık araç ciddi anlamda ufak gelmesi nedeniyle yeni bir araç almaya karar verdim. Fakat bu noktada ciddi bir kararsızlık içindeyim. Bunun sebebi ise nispeten yeni model sedan ve otomatik bir araç almak istiyorum, fakat bu bütçede bu aradığımı bulmak cidden zormuş onu gördüm. Benim bu bütçeye göre bulduğum araçlar şu şekilde ve hangisini tavsiye edersiniz artıları eksileri nelerdir ? Görüşlerinizi almak isterim.
1) Opel Astra J Sedan 1.6 Benzin (Temiz Manuel)
2) Toyoto Corolla 1.33 Benzin ve 1.6 Benzin ( 1.4 Dizel otomatik var ama km yüksek veya hasar çok)
3) Ford Focus Mk 3,5 1.6 Benzin, ( Azda olsa 1.5 ve 1.6 dizellerde mevcut fakat genelde hasarlı veya yuksek km)
4) Renault Megane 4 1.6 Benzin ( Bütçeye biraz ekleme yapabilsem boş paket 1.2 ve 1.3 TCe motorlarda bulunabiliyor)
Hangisini önerirsiniz veyahut farklı bi model onerisi olan varsa öğrenmek isterim.
HP Pavillion Laptop
|
Acer Nitro VG240 Serisi
|
2 HDMİ vs 1HDMİ 1DP ?
|
VA Panel Monitör Önerisi
|
Hem Oyun, Hem Video Monitör Tavsiyesi
|
Sistem revize etme
|
Oyun için laptop tavsiyesi
Son Giriş: 3 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 3 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 179
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 8.485 (Bu ay: 134)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 18 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware