Şimdi Ara

Acer Nitro VG240 Serisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bir süredir 700-800TL bandında bir monitör aramaktayım. Hem oyun hemde film,video vs. için monitör baktığımdan dolayı VA-İPS panel almaya karar verdim.
    Sonunda kendi bütçeme uygun Acer Nitro VG serisi monitörleri buldum.
    Şimdi iki sorum olacak;
    1)Aşağıda linki olan monitörler hakkında yorumunuz nedir? Almamı tavsiye eder misiniz?
    2)İki monitör arasında tek fark biri 2 HDMİ girişi varken diğerinde 1 HDMİ ve 1 DP girişi bulunmakta, hangisi daha mantıklı?

• Alternatif olarak VX2457 modeline bakabilirsin hocam. Forumda çok kullanan var ve memnunlar.

• Underkraze kullanıcısına yanıt
    Bu monitörde güzel fakat TN panel istemiyorum.
  • Kullanmaktayım bu fiyata ips monitör bulmak zor çok memnunum rahatlıkla alabilirsiniz.
  • Oyuncuysanız tn panel almalısınız özellikle fps oyuncusuysanız ben bunu öneriyorum
    www.hepsiburada.com
    Acer KG241QBMIIX 23.6'' 1ms 75Hz (Analog+2xHDMI) Freesync Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/acer-kg241qbmiix-23-6-1ms-75hz-analog-2xhdmi-freesync-full-hd-led-oyuncu-monitor-pm-HB000005K0CB

İki monitötün karşılaştırması;
    www.gpucheck.com
    23.8" Acer Nitro VG240Y vs 23.6" Acer KG241Q Oyun Performansı Kıyaslamaları - GPUCheck Turkey / Türkiye
    https://www.gpucheck.com/compare-monitors/23.8-acer-nitro-vg240y-vs-23.6-acer-kg241q?lang=tr¤cy=try

Acer Nitro VG40 VG240YBMIPCX ips panel olanı bende almayı çok düşündüm ama 1ms moduna alınca ekranda dalgalanma pikselleşme oluyormuş. Oyunda ghosting sorunu yaşamak istemiyorsanız bu fiyat bandında tn panel alın oyun aksın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [_FUSI_] -- 13 Ekim 2019; 14:28:11 >

• VA panel ve 144hz - 1ms.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.