Pegeout 2008 1.2 puretech 130 hp çekiş gücü
Aracın çekiş gücü nasıl acaba bagaj doluyken yokuşlarda bayırlı mı? 1.5 sedan mı yoksa 2008 mi tercih etmeliyim?
|
Merhaba. Aracımın (fiesta) üstüne resimde gördüğünüz gibi taş düştü ve parmak kadar bir yer ice girdi ama delinmedi. Kaportacilar biz yapamayiz boyasiz göçük düzeltmeye götür dediler . Onlar da 1000 tl masraf cikardilar. Daha ucuza mal ederek nasil yaptirabilirim ya da kendim bir sekilde yapabilir miyim ? Aracin icinden bir sekilde vursam biraz da olsa duzelebilir mi? Çözüm onerileriniz nedir? Teşekkürler
Merhabalar. Aracımda yan kapıda çizik var ve bugün fark ettim birisi aracın tavanına ve sol arka stop lambasına bir cisimle vurmuş . Ben bunları yaptırmak istiyorum. Aracımda kasko var bu hasarları kasko ile yaptırirsam ,aracı satarken tramer kaydından fiyat düşüklüğü olmasından korkuyorum ne yapmalıyim acaba? Suanki tramer kaydim 4000 TL + 1188 TL .
fiesta 2013. hararet
merhaba. benim fiesta temmuz ayinda hararet yapti tamirciye goturduk. tamirci devir daim kayışı gevsek deyip degistirdi olmayinca ve acelem oldugu icin termostatin icindeki parcayi keserek cikardi geri takti.su surekli hareket edecegi icin hic hararet yapmaz isini gorursun sonra yapariz dedi bende yolculuguma ciktim .3 ay boyunca hicbir sikinti cikmadi.yaptirmak bugune nasip diye yeni termostat aldim ve ustama goturdum araca taktik yola ciktim hareret yapti .usta sunu degiselim sunu yapalim deyince baktim anlamiyor arabaya kirik termostati taktirdim geldim . sizce sorun neyden kaynakli acaba? contadan vs ise neden kirik termostat da hararet yapmiyorda saglam termostati taktirinca hareret yaptiriyo.? bu arada yeni termostati kaynattigim suyun icinde test ettim calisiyor.fan da calisiyor
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 9
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.809 (Bu ay: 54)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası