Merhabalar. Aracımda yan kapıda çizik var ve bugün fark ettim birisi aracın tavanına ve sol arka stop lambasına bir cisimle vurmuş . Ben bunları yaptırmak istiyorum. Aracımda kasko var bu hasarları kasko ile yaptırirsam ,aracı satarken tramer kaydından fiyat düşüklüğü olmasından korkuyorum ne yapmalıyim acaba? Suanki tramer kaydim 4000 TL + 1188 TL . < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hasarı kendim mi yaptırayım kaskoya mi yaptırayım ?
-
-
Fotoğrafları tutun hocam. Büyük sorun görünmüyor zaten tramerde işlemler görünür.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yetkili serviste yaptirmayin. Ucuk fiyat cikariyorlar.
Taninmis ozel serviste kaskodan yaptirin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kaskodan yaptır,sonuçta kasko bu gibi şeyler için var...
-
ikinci fotoğraftaki hasarı boyatmayın derim, rötuş yaptırsanız yeter. Onun haricinde kaskodan yaptırın bence, kayıtlı araba daha iyidir neyin ne olduğu bellidir.
-
Hocam kaskoda minionarıma dahil ettirebilirsin. Minionarım üzerinden tramere yansıtmadan çözdürme yoluna gidebilirsin. -
Yüksek ihtimal Tek tramer dosyasıyla bütün hasarlarınızı yapmazlar. Hepsi ayrı zamanlarda ve ayrı sebeplerden olmuş gözüküyor.( dilekçeye ben kapıyı sürtüm o esnada tavanın ortasına taş geldi oradan sekti stobu kırdı derseniz hiç bir eksper yemez. Farklı tramer dosyası için farklı dilekçe versin der muhtemelen. ) Kabul görmez yani. En hasarlı yer için kaskoya dosya açtırıp(kapı) tavanı aynı boyacıya lokal boyatırsınız.( ya da mini hasar onarımına girerse ordan) stop içinde ya farklı dosya ya da cepten.
-
Artık şu kafanın değişmesi gerekiyor, tramerli arabadan korkmayın. Ben asıl tramer kaydı olmadığı halde boyası değişeni olan arabadan korkarım. Her şey olabilir çünkü.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X