Monitör Panel Değişim Ücreti "0" (Sıfır) 'ından Pahalı
Merhaba, Samsung G5 32" 144hz monitörümü monitör koluna takmak isterken elimden kayıp düşürdüm. Ürünün üretimi durdurulmuş durumda, fakat bir üst modelinin sıfırı hala daha Amazon'un kendisinden satışa sunuluyor. Kendi hatam olduğu ve ürünü olduğu gibi çöpe atıp israf etmek yerine parası neyse verip panelini değiştirip kullanmaya devam etmek istedim. Samsung servise götürdüğümde 10,000 TL fiyat çıkarttılar.
0 ürün bu linkten fiyatına bakabilirsiniz fiyatı 8600 TL ve 165hz bir üst modeli yani. :Edit: Link koyamadım monitör modeli LS32CG552EUXUF Amazon com TR kendisi satıyor ama mesajı yazarken fiyatı kontrol ettiğimde. :Edit:
Yetkili servisteki arkadaş Samsung çağrı merkezini aramamı istedi, orayı arayınca şikayet kaydı açtılar 24 saat içinde geri dönüş yapacaklarını söylediler. Fiyatın saçma olduğunu ve bir üst modelin daha ucuz olduğunu belirttim telefonda.
Bir kaç sorum olacak bilen varsa cevap verebilirse çok sevinirim,
- Samsung Amerika'da self repair diye bir olay var, telefon, monitör, laptop vb. gibi bütün ürünlerin yedek parçasını sipariş edip bozuk kendiniz alıp tamir ediyorsunuz, Türkiye'de böyle bir imkan var mı?
- Bu fiyatı düşürmek için başka nerelere başvurabilirim?
- Samsung yetkili servis dışında bir yerden paneli tamir ettirme imkanım olabilir mi?
10,000 TL çok absürt bir fiyat dediğim gibi bir üst versiyonun sıfırı 8600 TL. Yurt dışında apple tamir videolarını görüp Apple'ın adiliğinden korkup gidip Android telefon almıştım Türkiye'de de aynısını yaparlar diye Şimdi Samsung'ta başlamış vay halimize resmen ya.
|
Tek Karakter Yazmıyor
Merhaba, son iki üç gündür klavyemde "Ö" yazamıyorum.
"Ö" yazmak istediğimde Shift tuşuna basılı tutmam gerekiyor. CapsLock açık olunca Shift'e basılı tutarak küçük "ö" yazabiliyorum CapsLock kapalı iken büyük Ö yazıyor.
Shift'e basılı tutmadan Ö harfine basınca hiç bir şey olmuyor ama. Yazı yazmıyor. Klavye bÖlge ve dil ayarları Türkçe sadece Windows ingilizce. Türkçe dil paketi'de yüklü.
Diğer bütün Türkçe karakterler sıkıntısız yazıyor bu arada. ğ ü ş i ç . Bir tek Ö'de sıkıntı var. ÇÖzümünü bilen var mı acaba?
Apartmana Kutu Geldi
Merhaba herkese,
Geçen hafta Turkcell apartman/sitenin içerisinde hattı döşeyip kutuları koydu.
Forumda ki konuları okuyunca, 1 hafta ile 1 ay arasında değişen sinyal verme süreleri gördüm. Yeni yakın deneyimi olan arkadaşlar varsa ne zaman sinyal gelir acaba bir fikriniz var mı yakın zamanda deneyimleyen?
Pazartesi günü bütün kabloların çekilmesi bitmişti siteye.
Sıkıntım şu 31 Ağustos'ta fiyat artışı yüzünden indirimli alamayabilirim istediğim hızı. Ondan merak ediyorum ne zaman olur biter diye.
Turuncu fiberleri sadece kutuların içerisinden geçirip uçlarını açıkta bıraktılar yanlız. Sanırım gelip başka bir şeyler daha koyacaklar bu kutulara değil mi?
Kutular bunlar. Sitede ki her apartmanın altında 2 adet kutu var böyle. İçleride aşağıda ki resimde ki gibi;
Bu kutular ile hangi hızları alırım acaba? Konularda okuduğum kadarı ile kimi bağlantı çeşidi sadece 100 Mbps'ye kadar destekliyormuş okuduğum kadarı ile.
Ben 1000 Mbps almak istiyorum destekler mi acaba bu bağlantı çeşidi? Anladığım bir konu değil malesef, FTTH mi yoksa FTTB mi olduğu
Fotoğrafını atıp sormak istedim o yüzden.
Load Balance Router Aldim
|
Fiber'de Kisiye Ozel Hiz Alinabiliyor Mu?
|
|
Meslek: Kendi Sirketim Bilgisayar
İlgi Alanları: Bilgisayar, PS 3
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 7 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 64
İkinci El Bölümü Mesajları: 5
Konularının görüntülenme sayısı: 4.452 (Bu ay: 47)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 17 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware