Sistem Fiyat Tahmini
Herkese merhaba. Şu anki sistemi satıp yeni toplamak istiyorum. Sistemin Tahmini fiyatı ne kadar eder acaba yardımcı olabilir misiniz.
Özellikler:
- İntel i5 7600k işlemci
- Asus rog strix gtx 1060 OC 8 GB ekran kartı
- Arctic i33 Plus İşlemci Soğutucu
- corsair vengeance 3000 mhz ddr4 16 gb ram (2x8)
- Samsung 850 evo 250 gb Sata3 SSD
- Msi Z270 Tomahawk 3800 mhz ATX anakart
- Cooler Master 700w 80+ PSU
- Corsair Carbide Spec-02 Kırmızı Ledli Mid Tower Kasa
- WD Blue 1 TB 7200 RPM HDD
Merhaba. Aşağıdaki özelliklerde bir sistem topluyorum. İşimi görecek f/p bir işlemci soğutucu ve kasa önerir misiniz. İlerde ekran kartını belki 4070 ti yapabilirim ekran kartını öyle düşünürsek 650 watt psulu kasa yeter mi yoksa 750 mi alayım. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler
- i5 13400f işlemci
- rtx 4060 gigabyte gaming x 8gb ekran kartı
- m2 2tb ssd
- 2x16 gb 3600mhz ddr4 ram
- Asus Prime b760m-a anakart
Yamaha R25 Telefon Tutucu Kullanımı Hakkında
Arkadaşlar merhaba. son kasa 2022 model r25'de telefon tutucu kullanmak için ne yapmam lazım. Başka bir aparat takıp onun üzerine mi telefon tutucu almam gerekiyor. Nerden alabilirim yardımcı olabilir misiniz. Marka, model, link vs önerebilirseniz çok sevinirim
Herkese merhaba arkadaşlar. Hesabımla artık çok fazla ilgilenemediğim için satmayı düşünüyorum.
Guan-Alex-Richard-Ysg-Aethelfield ve Kleopatra Full
Martel: 5-5-3-4
Cao Cao: 5-5-2-3
Frederick: 5-5-1-4
Tomris: 5-1-2-1
Hesap Vip 15. Şu an 400 tane sarı kafa var. Harald ya da zenobia fullemeyi düşünüyodum satacağım için heykelleri kullanmadım.
Hesaptaki tüm mor komutanlar full. İstemediğiniz kadar exp kitabı ve yıldız var istediğiniz komutanı 60 yapabilirsiniz.
Kaynak ve Hızlandırma çok fazla var. Çantada yaklaşık 1300 gün eğitim ve genel hızlandırma, 7,5 milyar kaynak var. Hangisinden kaç tane tek tek yazan fotoğrafları ekliyorum.
20 pasaport var 14 milyon birlik kredisi var yani 23 tane daha pasaport alabilirsiniz. Bir sürü t4 mancınık var
onları öldürüp hastaneyi doldurup direkt göç edebilirsiniz göçe hazır hesap.
Mancınık t5 açmadım 1 araştırma kaldı isterseniz açabilirsiniz.
Hesapta büyüme sermayesi dışında hiçbir şey satın alınmadı. Paketleri satın alarak martel-cao kolaylıkla fulleyebilirsiniz.
Hesap sadece oyun için açtığım google hesabı ile bağlı onu direkt vereceğim.
Hesaba günlük girip kafama esen şeyleri yapıyorum satmak için acelem yok.
Pasaport, kaynak ve hızlandırma miktarını göz önüne almayı unutmayın. En az 2 valide çok rahat 1. Olabilirsiniz.
Ayrıca 23m vip 10 toplama komutanları full farm hesabı mevcut.
Bisiklet taşıyıcı önerisi
Merhaba arkadaşlar. Genelde baktığım bisiklet taşıyıcıları hatchback ve sedan araçlar için gibi duruyor. Bizim ford courrier aracımız var. 2 yetişkin 1 çocuk toplamda 3 bisiklet taşıyabileceğimiz bir taşıyıcı arıyoruz. var mı acaba bilginiz bu araçta kullandığınız. yardımcı olursanız çok sevinirim
Merhaba arkadaşlar merak ettiğim bir konu var aklıma takıldı. Ben iphone 4s kullanırken kutusundan çıkan kulaklığı kullanıyordum sonra 6 ya geçtim onunkini kullanmaya başladım aralarında fark var mı anlayamadm sizce fark var mı. Örneğin şu an satılan iphone 8 içinden çıkan kulaklık ile 11 in içinden çıkan kulaklık (kutudan çıktığı zamanı varsayıyorum) tamamen aynı mı yoksa ses kalitesinde bir iyileştirme var mıdır bununla ilgili hiç bir şeye denk gelmedim o yüzden merak ediyorum
Bunları yapabileceğim TV arıyorum
|
|
|
ASUS VP247H Sorunu
Son Giriş: 23 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 11 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 341
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 10.744 (Bu ay: 78)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 39 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar