SUPERONLİNE FIBER IPTV BAN
Merhaba arkadaşlar.. Evimde Süperonline FIBER internet kullanıyorum. DNS değiştirsek bile Yasaklı sitelere giremiyoruz sorun değil diye kullanmaya devam ediyordum.
LGTV SMART özelliği ile SIPTV (SMARTIPTV) SSIPTV veya DUBLEX ile uygumaları ile Çinden aliexpress üzerinden IPTV aboneliğim ile 1 yıldır izliyordum. Cuma gününden itibaren hata veriyor. İzleyemiyorum. Bilgisayar dan VLC ile de izlenmiyor.
Çalıştığım işyerinde TURKNET ile deniyorum VLC ile izleyebiliyorum. Superonline ile görüştüğümde böyle bir kısıtlamaları olmadığını söylüyorlar.. Statik IP almamı bu şekilde yasaklı sitelere vs. çözüm olabilir dedi müşteri temsilcisi..Onu da aldım.. Yine de IPTV izlenmiyor.. IPTV linkinden dosyayı da açmıyor. VPN ile izleniyor.. Bu sefer TV ye VPN kuramıyorsun..Hız da düşüyor..
Arkadaşımdan Xiaomi Mi Box S kutusunu aldım evde denedim açılıyor.. MI BOX da Kullanıcı Kodu ile girildiği için açıldığını tahmin ediyorum. LGTV de IPTV link adresi ile girildiği için BAN yiyor olmalı. MI BOX da almadan VPN kullanmadan bu sorunu nasıl çözebilirim. Çözüm önerileriniz nedir.. Bu konuda sorun yaşayanlar varmı? Teşekkürler..
Bir Ülkede Yalakalığın Getirisi...Dürüstlüğün Getirisinden Fazla ise O Ülke BATAR....!!!! (Montesquieu) |
Sırf birisi "iyi geceler" demediği için, iyi geçmeyen geceler vardır." Pablo Neruda |
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 39
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 14.893 (Bu ay: 352)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Ev Elektroniği ve Elektrikli Ev Aletleri