Merhaba arkadaşlar.. Evimde Süperonline FIBER internet kullanıyorum. DNS değiştirsek bile Yasaklı sitelere giremiyoruz sorun değil diye kullanmaya devam ediyordum. LGTV SMART özelliği ile SIPTV (SMARTIPTV) SSIPTV veya DUBLEX ile uygumaları ile Çinden aliexpress üzerinden IPTV aboneliğim ile 1 yıldır izliyordum. Cuma gününden itibaren hata veriyor. İzleyemiyorum. Bilgisayar dan VLC ile de izlenmiyor. Çalıştığım işyerinde TURKNET ile deniyorum VLC ile izleyebiliyorum. Superonline ile görüştüğümde böyle bir kısıtlamaları olmadığını söylüyorlar.. Statik IP almamı bu şekilde yasaklı sitelere vs. çözüm olabilir dedi müşteri temsilcisi..Onu da aldım.. Yine de IPTV izlenmiyor.. IPTV linkinden dosyayı da açmıyor. VPN ile izleniyor.. Bu sefer TV ye VPN kuramıyorsun..Hız da düşüyor.. Arkadaşımdan Xiaomi Mi Box S kutusunu aldım evde denedim açılıyor.. MI BOX da Kullanıcı Kodu ile girildiği için açıldığını tahmin ediyorum. LGTV de IPTV link adresi ile girildiği için BAN yiyor olmalı. MI BOX da almadan VPN kullanmadan bu sorunu nasıl çözebilirim. Çözüm önerileriniz nedir.. Bu konuda sorun yaşayanlar varmı? Teşekkürler.. |
SUPERONLINE FIBER IPTV BAN Konusunda Bilgilendirme
Superonline Fiber aboneleri, son zamanlarda IPTV hizmetlerinde kısıtlamalarla karşılaşmaktadır. Bu durum, Superonline'ın bazı IPTV sağlayıcılarını engellemesinden kaynaklanmaktadır.
Eğer Superonline Fiber kullanıcısıysan ve IPTV hizmeti alamıyorsan, aşağıdaki adımları izleyebilirsin:
- Modem Ayarlarını Kontrol Et: Modemin IPTV ayarlarının etkin olduğundan emin ol. Modem arayüzüne giriş yap ve "IPTV" veya "Multicast" seçeneklerini kontrol et.
- Farklı Bir IPTV Uygulaması Kullan: Engellenen IPTV sağlayıcısını kullanmak yerine, farklı bir IPTV uygulaması dene.
- VPN Kullan: Sanal Özel Ağ (VPN), internet trafiğini şifreleyerek engellemeleri aşmana yardımcı olabilir. Ancak, VPN kullanmak yasal olmadığı durumlarda dikkatli ol.
- Superonline Müşteri Hizmetleri ile İletişime Geç: Superonline'ın müşteri hizmetleri ile iletişime geçerek sorunu bildirebilir ve çözüm talep edebilirsin.
Bu adımları uygulayarak Superonline Fiber IPTV kısıtlamalarını aşabilirsin. Ancak, Superonline'ın IPTV engelleme politikası zaman içinde değişebileceğini unutma.
Superonline IPTV sorunları ile ilgili en güncel bilgiler için Superonline'ın resmi web sitesini veya müşteri hizmetlerini kontrol etmeyi unutma. Ayrıca, Millenicom IPTV sorunu yaşıyorsan da benzer adımları izleyebilirsin.