İyi günler forum ailesi, bir arkadaşımdan hediye gelen Logitech g203 oyuncu mouse'm var. Bir süre sonra ghost click(sol tika basili tutarken anlik bas cek) yapiyordu, simdi cift sol tiklamaya basladi. 3 kere farkli mouselardan cikardigim switchleri taktim hepsi yaklasik yarim saat- bir saat kadar kullandiktan sonra ayni hatalari ettirmeye basladi.
Çakışan herhangi bir uygulama yok, driverlar yüklü, hatta farkli cihazda denedim onda da ayni seyi yapmaya devam ediyor. Sorunun icinden bir turlu cikamadim ve mousemu cok seviyorum da. Ne yapmaliyim fikirleri olan var midir? Simdiden cok tesekkurler
Bu takas mantıklı mı?
İyi günler ForumDH ailesi, masaüstü bilgisayarım var, işimden dolayı ve taşınabilir olmasını istediğimden dolayı laptop ile takas yapmayı istiyorum. Uzun zamandır sahibindende ilanda bilgisayarim bir çok aradığım özelliklerdeki laptoplar ile takasa girmek istedim fakat henüz uzlasamadım. Rtx2060 üstü laptoplar arıyorum fakat genelde 1660 laptoplar geliyor takasa. Şimdi size sorum;
Rtx 3060 Gaming Trio (3fan)
Ryzen 3 3100
16gb DDR4
Asus b450 gaming pro max
250gb SSD
500gb HDD
750W PSU sistemim var.
Bu sisteme karşılık nasıl bir sistem kafa kafaya olur?
1660 veya 1660ti sistemler 3060a karşılık attan inip eşeğe binmek gibi hissettiriyor sanki cok degerli bir seyi kaybedecekmisim gibi hissettiriyor o yüzden mantıklı bulmuyorum. Sizce mantıklı mı? Çok bir şey kaybeder miyim? Ve bu sisteme uygun en mantikli takas hangisi olur?
Yardimlarınız için teşekkürler.
Arkadaşlar yardım edermisiniz?
|
Bilgisayarımın ederi
|
Counter-Strike 1.6 Steam Oyun içinde donma
|
Cs 1.6 Steam Sorunları
|
Bilgisayarım için donanımlar
|
Son Giriş: 7 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 13
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 638 (Bu ay: 82)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware