Şimdi Ara

Bu takas mantıklı mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler ForumDH ailesi, masaüstü bilgisayarım var, işimden dolayı ve taşınabilir olmasını istediğimden dolayı laptop ile takas yapmayı istiyorum. Uzun zamandır sahibindende ilanda bilgisayarim bir çok aradığım özelliklerdeki laptoplar ile takasa girmek istedim fakat henüz uzlasamadım. Rtx2060 üstü laptoplar arıyorum fakat genelde 1660 laptoplar geliyor takasa. Şimdi size sorum;

Rtx 3060 Gaming Trio (3fan)

Ryzen 3 3100

16gb DDR4

Asus b450 gaming pro max

250gb SSD

500gb HDD

750W PSU sistemim var.

Bu sisteme karşılık nasıl bir sistem kafa kafaya olur?

1660 veya 1660ti sistemler 3060a karşılık attan inip eşeğe binmek gibi hissettiriyor sanki cok degerli bir seyi kaybedecekmisim gibi hissettiriyor o yüzden mantıklı bulmuyorum. Sizce mantıklı mı? Çok bir şey kaybeder miyim? Ve bu sisteme uygun en mantikli takas hangisi olur?

Yardimlarınız için teşekkürler.

• son pişmanlık fayda etmez, çok lazımsa eldekini sat yeni laptop al, baskasına da sinir olmazsın.

• Elimdekine 11-12bin fiyat biciyorlar maksimum ve o fiyata alinabilecek laptoplar gtx 1050 laptoplar sadece

• Takasa girme elindeki mal ucuza gider şuan sattığın an zarardasin herşey için söylüyorum bunu imkanın varsa zorla eldekini satmadan bir laptop al kendine iş güç varmı bilmiyorum çalışıp ödersin ya da ailen yardımcı olursa senin adına daha iyi olur...
  • Seninkine benzer sifir kasalar 12-14 bin civarinda zaten, 3060li sifir laptoplar bile 19-20 civarina satiliyodu gecen aylarda, bence 0 laptop al veya sifira yakin bi laptopla takasa gir aradaki farki halledip tabi bulabilirsen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n201 -- 2 Temmuz 2023; 11:37:31 >
  • Baska fikri olan var mı? Upup
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.