Bu resimdeki yazı fontu nedir? Nasıl öğrenebilirim
Özellikle ACIBADEM yazısı fontu nedir nerden indirebilirim
Merhaba bu resimdeki yazı fontunu nasıl öğrenebilirim ?
https://tr.blackjack77turkey.com/
bu sitedeki ücretsiz oyna kısmındaki blackjackin editlenmiş bir versiyonunu yaptırmak istiyorum. Oyun sitem üzerinden oynanacak . Üyelik sistemi olacak . Üye olmayan oynayamayacak .
Üyeler bota karşı oynayıp kaybedecekler yada kontrol benim elimde olacak bana karşı oynayacaklar ben istedigime kaybettiricem .Aynı anda maksimum 4-5 kişi oynansa yeter . Bütün üyelikler 0 bakiyeyle açılacak . Bakiyelerini ben belirleyecem. Sonuç olarak bir 21 oyunu yaptırmak istiyorum . Üyelerin bakiyelerini ben belirleyecem oynayıp ben istedigimde kazanacaklar ben istedigimde kaybedecekler .
yüzyüze görüşebiliceğim kişiler tercihim
Merhabalar.. bu sitedeki ücretsiz oyna kısmındaki blackjackin editlenmiş bir versiyonunu yaptırmak istiyorum. Oyun sitem üzerinden oynanacak . Üyelik sistemi olacak . Üye olmayan oynayamayacak .
Üyeler bota karşı oynayıp kaybedecekler yada kontrol benim elimde olacak bana karşı oynayacaklar ben istedigime kaybettiricem .Aynı anda maksimum 4-5 kişi oynansa yeter . Bütün üyelikler 0 bakiyeyle açılacak . Bakiyelerini ben belirleyecem. Sonuç olarak bir 21 oyunu yaptırmak istiyorum . Üyelerin bakiyelerini ben belirleyecem oynayıp ben istedigimde kazanacaklar ben istedigimde kaybedecekler .
yapabilicekler özelden mesaj atsın lütfen
Web tabanlı oyun yaptırmak istiyorum .
Merhabalar.. bu sitedeki ücretsiz oyna kısmındaki blackjackin editlenmiş bir versiyonunu yaptırmak istiyorum. Oyun sitem üzerinden oynanacak . Üyelik sistemi olacak . Üye olmayan oynayamayacak .
FM21 ORTAK OLMAK İSTİYORUM
özelden mesaj atarsanız hızlı olması acısından numaramı paylaşabilirim
Fm21 ortak olmak istiyorum
merhaba oyunu alanlardan ortak olmak istiyorum
Merhaba bu uygulamayı ofisde cv kayıt olarak kullanıcaz . ama kaydettiğimiz kişileri yedeklememiz gerekiyor. bu kişileri dosyası nerede?
Merhabalar windows 10 da kişiler uygulamasını ofiste kullanıyoruz . Cv kaydetmek için kullanıyoruz . Kaydettigimiz kişileri yedeklememiz lazım bu yüzden bu kişiler neryee kaydediliyor dosya olarak onu nasıl öğrenebilirim . yedeklemek istiyorum
Cv kayıt programı lazım
Merhabalar . Ufak bütçeli bi danışmanlık ofisi kuruyoruz.Bunun icinde ofise gelicek kişilerin bilgilerini kaydedebilecegim daha sonra ise işte isimleri yada nereli oldukları ile ilgili arama yapabilicegim bir program arıyorum . ancak böyle bi program konusunda bilgim yok . daha önce kullandıgınız yada bildiginiz bir program varsa konuya yazar mısınız teşekkürler
Uygun fiyata ofis bilgisayarı tavsiyesi
Merhaba.maks. i3 işlemcili 240 ssdli olabilicek en uygun fiyata bi sistem tavsiyesine ihtiyacım var . oyun falan bi kere bile oynamıcaz. video izlemelik ve ofis işlerini yapmalık bi sistem lazım . tavsiye veren herkese teşekkürler .
Son Giriş: 9 ay önce
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 211
İkinci El Bölümü Mesajları: 7
Konularının görüntülenme sayısı: 8.678 (Bu ay: 163)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 31 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic