Şimdi Ara

Cv kayıt programı lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar . Ufak bütçeli bi danışmanlık ofisi kuruyoruz.Bunun icinde ofise gelicek kişilerin bilgilerini kaydedebilecegim daha sonra ise işte isimleri yada nereli oldukları ile ilgili arama yapabilicegim bir program arıyorum . ancak böyle bi program konusunda bilgim yok . daha önce kullandıgınız yada bildiginiz bir program varsa konuya yazar mısınız teşekkürler

• çok basitçe şöyle birşey hazırladım

https://www.dosyaupload.com/error.html?e=Dosya+silindi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gökşen PASLI -- 30 Kasım 2020; 23:3:8 >
  • hocam eline koluna sağlık güzel olmus gercekten . istanbul icindeysen görüşebilir miyiz bizim icin daha böyle istedigimiz şekilde yapsan yardımcı olsan şöyle cüzi bir fiyata anlaşsak

• malesef istanbulda değilim trabzondayım ama burdan yaz yapılabilecek işi uzun sürmeyecek şeyleri eklerim özel mesaj atma çünkü göremiyorum şimdiden söyleyeyim sunucu gerektiren ağda ortak kullanalım tarzı uygulama yapmıyorum daha çok tek bilgisayarda kullanılacak uygulama yapıyorum üsttekine bazı eklemelerde bulundum ve bazı hataları düzelttim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gökşen PASLI -- 28 Kasım 2020; 22:48:15 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.