Arkadaşlar şimdi staj için cv hazırlıyorumda sizce hedeflerim ve hobilerim bölümleri olmalımı karar veremedimde hobilerim çok abes kaçıyo gibi
700 kişi var bölümde hiç cevap yok
hobilerini yazmana gerek yok, staj için zatn cv hazırlamana gerek yok ki staj yapçaın yerden alcaın formu dolduruosun yetio?
staj için gerek yok
öyle değil arkadaşlar gerek var yani özel şirket ise gerek oluyor belediye filan değil. aradığımda istediler bende bilmiyorum
Hobi yazma. Hedeflerini yazabilirsin. Hedefden kasıt o staj kurumunu neden tercih ettiğini belirten hedefleri yazarsan çok daha iyi olur. Genelde cv istemez staj için kurumlar ama. Benim bildiğim üni./lise den staj yapabilir belgesi alırsın. Sonra staj yapacağın yere iletirsin ne istediklerini öğrenirsin. Eğer tamam derlerse staj belgeni kurumdan alır okula verirsin. Karşılığında staj defterini( ya tüm defteri ya da onaylanmış 3-4 sayfasını(baş sayfa içindekiler gizli sicil değerlendirme formuvb.) mühürleyip verirler sonra stajına belirldiğin tarihler arasında başlarsın. Sistem mi değişti yoksa hala böyle mi? Değilse cv için dediğim gibi hobi yi yazma Hedeflerinde o kurum kadar büyük bir yerde çalışmak istediğini o kurumun iş sahasında kendini geliştirmek istediğini ve bu yüzden bu kuruma gittiğini yazarsan güzel olabilir.
bende staj yapmak için başvuru yaptığımda okuldan bişey götürmedim ,sadece sigorta işlemlerinin okul tarafından yapıldığına dair sigorta sicil fişi istediler...şimdi staja başladım iski de...bütün stajerlere kolaylıklar dilerim..çok önemli ve güzel geçmesi gereken bir süreç.