Bedelli 8 aralık Maltepe istanbul
Selamlar arkadaşlar,
8 aralık istanbul maltepe
giden arkadaşlar varsa tanışalım.
bedelli yapan biri bakabilir mi?
Merhaba..
Ücretimi yatırdım. 31 - 12 - 2021 e kadar tecil yaptı. askerlik ödemeniz yapıldı yazıyor.
Benim bundan sonra yapmam gerekenler nelerdir. Ocakta mı nereye gideceğim ve yerim belli olacak? Birde bu yerler nereler oluyor istanbul var mı bunun içinde? ve tam kaç gün askerlik yapıcaz herkes farklı birşey söylüyor yardımcı olursanız sevinirm.
Selamlar. Tecilim normalde 2020 31 aralıkta bitti. Askeriyeye gittiğimde nisana kadar sınıflandırma olmayacağı için yeni fiyattan ozamana kadar başvurabilirsin demişti. Daha sonra yeni fiyattan ocak temmuz fiyatından başvurumu yaptım. 4 ay ilerde olup ödemem 2 ay içerisinde ödememem gerekecek şekilde her baktığımda günüm ilerledi. Nisan tecili temmuza attı şimdide ekime attı. Ve her girdiğimde hangi gün girdiysem o günden 2 ay sonrasına kadar ödeme yapabilirsin yazıyor. Sizce sıkıntı mı var yoksa pandemi dolayısıyla habire erteliyorlar mı ? tecilim 27/10 2021 ödemem gereken gün 13/10 sisteme yarın giriyim 14/10 yazacak. Sanırım bu şekilde 2021in aralık ayına kadar bana süre tanınacak doğru mu?
Bir diğer sorumsa ocakta başvrduğum için e devlette ödemem gereken rakam hala o günün rakamı yazıyor. Sizce o günden mi ödeme yapıcam yoksa şuan ki 43 bin küsürlüyü mü ödeyeceğim, şimdiden teşekkürler.
Bedelli askerlik kredi
Merhaba arkadaşlar. Bedelli ye kredi ile başvuran var mıdır? Bende o şekilde başvurmak istiyorum bilgi alacaktım.
En geç başvuru tarihi
Merhaba arkadaşlar.
askerlik durum belgesinde 19/04/2020 ye kadar askerlikle ilişiği yoktur yazıyor. Bedelliye En geç ne zaman paramı yatırıp başvuru yapmam gerekiyor bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi
boy kilo sınırı.
merhabalar.
1.78 - 110 kiloyum, sınırım 105, sizce muayenede 1 yıl erteleme verirler mi yoksa 5 kiloya falan bakmıyorlar mı? gerçi 35 kilo sınır aşmış oluyorum araştırdığıma göre ağırlık üst sınır 75.
THY, Hırsızlığını kabul etti.!!
THY, hirsizliga boyun eydi!!
|
İpad 2 alıcam yardımcı olun...
|
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 37
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 5.157 (Bu ay: 36)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 5 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic