Şimdi Ara

Bedelli parası ödeme günü habire ileri tarihe atıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar. Tecilim normalde 2020 31 aralıkta bitti. Askeriyeye gittiğimde nisana kadar sınıflandırma olmayacağı için yeni fiyattan ozamana kadar başvurabilirsin demişti. Daha sonra yeni fiyattan ocak temmuz fiyatından başvurumu yaptım. 4 ay ilerde olup ödemem 2 ay içerisinde ödememem gerekecek şekilde her baktığımda günüm ilerledi. Nisan tecili temmuza attı şimdide ekime attı. Ve her girdiğimde hangi gün girdiysem o günden 2 ay sonrasına kadar ödeme yapabilirsin yazıyor. Sizce sıkıntı mı var yoksa pandemi dolayısıyla habire erteliyorlar mı ? tecilim 27/10 2021 ödemem gereken gün 13/10 sisteme yarın giriyim 14/10 yazacak. Sanırım bu şekilde 2021in aralık ayına kadar bana süre tanınacak doğru mu?

Bir diğer sorumsa ocakta başvrduğum için e devlette ödemem gereken rakam hala o günün rakamı yazıyor. Sizce o günden mi ödeme yapıcam yoksa şuan ki 43 bin küsürlüyü mü ödeyeceğim, şimdiden teşekkürler.

• 61_Zaferb_61 kullanıcısına yanıt
    Selam. Ben de 29 haziranda basvuruda bulundum, basvurdugum zaman o tarihten 2 ay sonrasi son odeme tarihi olarak gozukmekteydi fakat suan 22 ekime ertelenmis gozukuyor son odeme tarihi.

Asalin sayfasinda basvurudan sonra 2 ay icinde odeme yapilmasi gerektigi yazmakta.

Hangisine gore odeme yapmam gerektigini anlamadim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bende de öyleydi. Şubat ayında başvurdum temmuzda ödeme yaptım ödemenizin bankada görünmesi için eğer teciliniz devam ediyorsa ya askerlik şubesine gidip durumu anlatmanız veya başvuryu iptal ederek tekrar başvurup 2 3 gün sonra bankaya sormanız lazım. Yoksa bankada ödeme görünmez.

• merhaba şimdi tekrar baktım tecili şubat 2022 ye atmış. umarım bi aksilik yoktur parayıda ayarlamaya çalışıyorum bu süre zarfında tecilim o güne attıysa aralıkta ödemeyi planlıyorum bir sorun çıkmaz değil mi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.