YKS-TIP GÜNLÜĞÜ
Sevgili gençler, öncelikle günlük tutmak amacı ile daha sonra da sizlere örnek olabilme ihtmali ile bu konuyu açıyorum.
35 yasında, kamuda uzman yardımcısı olarak çalışıyorum üniye hazırlanırken ve okurken hem okudum hem çalıştım bu aşamada içimde kalan tıp arzusunu geçiremedim. Üstüne kızım var ve ağır tedavileri var bu sefer de tedavi aşamasında tıp caiması peşimizi bırakmadı. Böyle olmayacak deyip tıp hazırlıgına başlamay karar verdim.
35 yasında girsem zamanında mezuniyet ile 41 yas, 5 sene uzmanlık ile 46 yasta uzmanlık yapabilirim. 60-65 yasına kadar aktif çalışacagımı düşünürsek okulaya değecegini düşünüyorum
geçen sene tıbbi görüntüleme yuksekokula yerleştiğimden obp kırılacak. Kırık obp ile tıp yetleşen, bitiren uzman olan bla bla olarak ilerde haberlere çıkarım belki. Bu sene yapamazsak ta seneye tam obp ile tekrar denerim
Yarın nasipse aracımı satacagım. Üzerinde yapı krediden kredisi var. Daha önce böyle arac cekmiştm. Alıcı ile anlaştık sabahtan krediyi nakit kapatacak.
kendisi de kredi ile alacakmıs geri kalana kredi çekecek, başka bankadan hazırmıs. Basıl oluyor ilk önce satış mı vermem lazım, onun bankasından yazı almam lazım mı nasıl yürüyor işler
MATEMATİK SIFIRDAN YOUTUBE
Arkadaşlar merhaba,
Ben hali hazırda üni mezunuyum, bu sene ayrıca matematik bölümüne yerleştim
20 gün sonraki KPSS ye hazırlanmaya başlafım temelim fena deil 6 sene önce 87 kpss puanıyla atanmıştım ama tabi ğstünden geçmek gerekiyor.
suan 30 mat sorusunda 15-20 civarı net cıkıyor. 25+ yapmak için start verdim. Youtube de su hıcayı hatmet dediğiniz bir kanal hoca vb tavsiyenizi alabilir miyim
Öğrenci affı
Merhabalar, 2008 çevre mühendisliği girişliyim.
uzatmalar, yeni yönetmelikler vs derken 2021 yılında okul ile sene aşımından dolayı ilişigim kesildi.
şimdi öğrenci affı cıktı, yönetmelikte de o sene ki taban puan tutuyor ise farklı bölüme gecebilir ibaresi var. Ben fen bilgisi öğretmenliğine geçmek istiyorum. 2008 çevre mğh girdiğim puan, 2008 fen bilgisi öğretmenliğinin taban puanından yüksek. Fakat söyle ki yönetmelikte buna universite senatosu karar verebilir diyor. Basvuru sonucı senatonun onaylamama durumu oluyor mu
ikinci sorum ise diyelim ki fen bilgisi öğretmenliğine onaylamadılar, çevreye geri kayıt yaptırdım. Öerkezi puan ile geçiş usulu başvuruları ağustosta baslıyor. Bu durumda af öğrencisi de olsam sonuçta cevreye kaydım olacak. Bu sistem ile fen bilgisine geçebililşr miyim?
pzartesi öğrenci işlerine gideceğim fakat bu vb durumu yaşayan arkadaşlar var ise tecrübelerinden yararlanarak yarın ki olumsuz duruma karsındaha rahat konusabilirim
Kredi rehinli araç satışı
Merhaba,
Daha önce aynı işlemi yapan arkadaşlar vardır diye düşünüp sormak istedim.
çarsamba günü nasipse araç satısım olacak. Aracım civic 2021 model geçen sene araç kredisi çektik suan ğzerinde 120 bin tl lik kredi var o yuzden banka tarafından rehinli gözüküyor
Alıcı kabul etti ilk önce bankaya parayı yatıracak fakat ben bugğn bankayı aradığımda borç kapandıktan sonra rehinin otomatik olarak 24 saat içinde kalktığını, bu sğreye mğdahale edemediklerini fln söyledi. Böyle birşey olabilir mi sonuçta kredinin ödendiği anda max 1 2 saatte rehinin kapanması gerekmez mi?
alıcı ailesi ile şehirdısından gelecek mahcup olmakta istemiyorum basına gelip daha kısa yol bilen var mı
Son Giriş: 6 gün önce
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 55
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.988 (Bu ay: 279)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 21 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar