Şimdi Ara

Öğrenci affı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, 2008 çevre mühendisliği girişliyim.

uzatmalar, yeni yönetmelikler vs derken 2021 yılında okul ile sene aşımından dolayı ilişigim kesildi.

şimdi öğrenci affı cıktı, yönetmelikte de o sene ki taban puan tutuyor ise farklı bölüme gecebilir ibaresi var. Ben fen bilgisi öğretmenliğine geçmek istiyorum. 2008 çevre mğh girdiğim puan, 2008 fen bilgisi öğretmenliğinin taban puanından yüksek. Fakat söyle ki yönetmelikte buna universite senatosu karar verebilir diyor. Basvuru sonucı senatonun onaylamama durumu oluyor mu

ikinci sorum ise diyelim ki fen bilgisi öğretmenliğine onaylamadılar, çevreye geri kayıt yaptırdım. Öerkezi puan ile geçiş usulu başvuruları ağustosta baslıyor. Bu durumda af öğrencisi de olsam sonuçta cevreye kaydım olacak. Bu sistem ile fen bilgisine geçebililşr miyim?

pzartesi öğrenci işlerine gideceğim fakat bu vb durumu yaşayan arkadaşlar var ise tecrübelerinden yararlanarak yarın ki olumsuz duruma karsındaha rahat konusabilirim

• Cok tşk ederim. Af ile tekrar öğrencisi olacagım bölüm ile geçmek istediğim bölğm aynı üniversitede. İkisi de sakarya üniversitesi. Yönetmelikte af ile geçerken direk geçebilir diyor ama tabi senato kararına bağlamış. Oradı karar verirse diyor.

bunun dısında af öğrencileri için geçiş duyurusunun ayrıca yayınlandığını bilmşyordum. Arastracagm tşkler

• bende 2013 elektonik teknolojisi girişliyim kaydımı sildirdim okuduğum okulda bölüm de çok hatıralarım var ama çalışıyoruz bu satten sonra hem iş hem okul nasıl gider bilmiyorum...

• benzer bir durumdayım, takip.

• Ben suan kamu kırımunda çalışıyorum. Öğretmenliğe geçişe mğsade ederlerse istifaya kadar düşünüyorum
  • Merhaba, bugün hem kaydimi sildirdiğim hem de geçmek istediğim üniversiteleri aradım. Duyuruları takip etmemiz söylendi, net bir şey yok şu an ancak teorik olarak konuştuğum üni.lerle ilgili olarak, önce bölüme kaydolmamız, ardından da merkezi puanla yatay geçiş yapmamız mümkün.
  • Arkadaslar merhaba, ben gidip görüştüm. Af tan yararlanacagım üni sakarya ünüversitesi.
    Af içğn başvuruları alıyorlar suan. Başka bölğme de geçiş için dilekçemi alacaklar ve buna üniversite senatosu karar verecek.suan rektör değişikliği oldugu için ünü karısık işiniz hemen hallolmaz eylülde sonuçlanır, senatonun verecegi karrara göre kendi bölğmğnüze veya istediğiniz bölüme kaydınız yapılır dedi.
    Bu durumda işlem uzayacagı için malesef myp ye yetişmiyor myp 1-15 arasında
    Senato eger diğer bölüme kart verirse olacak ret verirse ana bölğmğ kaydolup seneye myp yapacagım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    maliyenin hiç affı yok
    20 yıl önce açıldı
    İmar affı hırsızlığı
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.