Jabra elite 4 active
Merhabalar,
3 gün önce aldığım Jabra elite 4 active kulaklığımın Anc sistemiyle alakalı sorun yaşamaktayım.
Kulaklığın yorumlarına göre satın aldım fakat kulağıma taktığım anda etrafımdaki bütün konuşmaları çok net duyabiliyorum aktif gürültü önleyiciyi aktif hale getirdiğimde dünya ile ilgili bütün bağım kesilecek diye düşünürken hiçbir değişiklik olmaması acaba bu kulaklık bozuk mu sorusu oluşturuyor.
Jabra kullanıcılarına özellikle sormak istiyorum bu tür bir durum normal mi? Benim beklentim mi çok fazla daha önce sennheiser momentum 2 kulaklığı denediğimde bırakın anc yi açmayı kulağıma taktığımda ortamki sesleri %70-80 oranında kesmişti ve Anc aktif olunca tamamen ortamla alakam kalmamıştı.
Kulaklığı iade etmeyi düşünüyorum tabi edebilirsem, mağazadan aldığım için bu süreç sanırım biraz sıkıntılı olacak, açıkçası beklentilerim tamamen hüsran olduğu için çok mutsuz oldum.
Ortam dinleme özelliği sürekli açık gibi kulağımın içinde bütün konuşmaları çok net duyabiliyorum maalesef konuyla alakalı tecrübeye sahip veya bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi ?
Saygılarımla
|
Meslek: Makine Mühendisi
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 14
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 5.711 (Bu ay: 153)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Ev Elektroniği ve Elektrikli Ev Aletleri