Şimdi Ara

Compact Flash Diskimdeki bazı resimlere ulaşamıyorum. (Güncel lütfen yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Daha önce böyle birşey başıma gelmediği için çözüm yolu bulamadım. Problemim, Fotograf makinesiyle çektiğim resimlerin bazılarına ulaşamıyorum. 3 Günlük kayıtlar tamamen kayıp durumda fakat klasör içerisinde farklı formatlarda ve yazı karakterlerine ait dosyalar oluşturulmuş şekilde görülüyor. Yaklaşık 3 gb'lık veri dosyası *.rar formatında mevcut görünüyor bu dosyayı nasıl açabilirim ya da herhangi bir yöntemle kurtarabilir miyim.

Virüs ya da başka bişey mi açıkcası çok anlam veremedim. Sonuçta önceki ve sonraki günlerin resimleri görünüyor fakat sadece 3 gün kayıp.

Ekte ekran kopyası mevcuttur.

Tatil dönüşü resmen kötü bir hediye oldu.

Teknik bilgisi olan arkadaşların yorumlarını bekliyorum.

Şimdiden çok teşekür ederim.
     Compact Flash Diskimdeki bazı resimlere ulaşamıyorum. (Güncel lütfen yardım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phoboss83m -- 26 Temmuz 2015; 22:01:53 >

• Arkadaşlar konuyu güncelemek zorunda kaldım. Hiç kimse bu gibi bir durumu yaşamadı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phoboss83m

Arkadaşlar konuyu güncelemek zorunda kaldım. Hiç kimse bu gibi bir durumu yaşamadı mı?

Bunun çözümü nedir bilmiyorum ama bazı makaleler okudum. Kimi virüsten diyor kimi de Flash bellekteki donanımsal arızadan diyor. Genelde önerilen çözüm önce virüs taraması, eğer bir sonuç çıkmazsa Flash belleği biçimlendirip üzerine başka bir veri yazmadan recovery programıyla istenen verileri kurtarmak. Mesela 7 data recovery programı bu konuda çok başarılı. Özelden adres verebilirim. Tabii bunları yapmadan önce sağlam olan resimleri D diskine yedeklemeyi unutma. Aklıma başka bişey gelmiyor kardeşim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tesekkur ederim,

Flash'i bikac saat sonra tekrar taktigimda resimlerin buyuk cogunlugu geri geldi. Ama farkli karakterli yazili dosyalar ve .rar uzantili dosya halen flasin icerisinde gorunuyor. Dediginiz gibi butun resimleri hemen baska bir hdd ye aktarmistim ne olur ne olmaz diye :). Bahsettiginiz programin linkini gonderirseniz birde o sekilde denerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.