Arkadaşlar merhaba 13-14 inç arası hafif tercihen 1.5 kg ve altı bir laptop arıyorum, seçeneklerim arasında lenovo yoga serisi ve asus zenbook 14 var.
Bütçem max 25k, asusun ekranın oled olması uzun kullanımda kafamda bir soru işareti oledlerin yanmasıyla alakalı bir kaç şey okudum, genellikle makale okuma, bilimsel grafikler (veri işleme) gibi işlemler için kullanacağım laptobu. Sizlerin önerileri nedir?
Not: hayatım boyunca aldığım pcleri hep burada araştırıp sorarak aldım, bugüne kadar yardım etmiş herkese tekrar teşekkür ederim :)
Arasında kaldığım ürünler;
Asus laptop alınır mı ?
?
Sevgili abilerim ve teknolojiden anlayan kardeşlerim,
Değişen kur,vergi faiz derken 2 ay önce önerilen laptopların kimisine 1k'ya yakın zam gelmiş kimisi tükenmiş.En son 6 yıl önce bir laptop aldım msi ama artık ısınma donma kapanma ve ekranın çerçeve taraflarında renkte açılma gibi problemler yaşadığımdan yeni bir laptop almayı düşünüyorum.Ara sıra oyun oynayan bir insanım ama gaming notebookların normal notebooklara göre daha uzun süre kasma problemi yaşamadan yaşlandığı kanaatindeyim.Tercihen 1650 ti yada o bantta olan ekran kartlı ısınma problemi olmayan laptop önerebilir misiniz?
Tablet Önerisi
|
Kulaklik onerisi
|
Razer chroma 7.1
|
Bilgisayar kafayı yedi!
|
Takılma Sorunu
|
W7 Home Basic'te Çok Ciddi Bir Sorunum Var
|
C#mı yoksa C++ mı ?
|
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 21
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 5.793 (Bu ay: 333)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware