Guild Wars Hesabımı Steam'e Bağlayabilecek miyim?
Selamlar arkadaşlar,
Ben de Gw2'nin steam'e gelecek haberini aldıktan sonra yaklaşık 10 yıllık wow oyuncusu olarak ( Content baymasından dolayı ) GW2 geçiş yapmayı düşünüyorum. Steam'a çıkmasına sanırım 2-3 gün kadar var.
Bu süre zarfı içerisinde en azından leveling aşamasını kavramak için erkenden başlayıp öğrenmek istiyorum.
Sonrasında oynadığım bu hesabı Steam'a launch geldiğinde bağlayabilecek miyim ?
Değerli yanıtlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Tavsiyelerinize İhtiyacım Var
öncelikle merhaba.
Boy: 181 cm
Kilo: ( Spora başladığımda 96-97 idi. ) Şu an 93
Karın-bel bölgemde yağlanma mevcut.
İlk amaç olarak kilo verip kas kütlesi kazanmak istiyorum.
bunun için son 1 aydır spor yapmaktayım.
3 Hafta Tüm Vücut ağırlık antremanları ve sonrasında karın egzersizleri yaptım.
Son 1 haftadır da bölgesel ağırlık antrenmanlarına başladım. Aynı şekilde ağırlık sonrası 15-20’dk karın egzersizlerine devam etmekteyim.
Toplam antrenman sürem set aralarında 30-45 sn dinlenme ile 2 saat sürmekte.
spora başladığımdan bu yana günlük 1900-2000 kalori almaktayım. Yemekleri 3 öğün olarak bir firmadan temin ediyorum.
Takviye Olarak : L-Carnitine ve Creatin kullanmaktayım.
şimdi hardline matrix3 protein tozu siparişi verdim. Sanırım bu tozun içerisinde az bir miktarda olsa creatin bulunmaktaymış. Bu sebepten creatini kullanmayı bırakmayı düşünüyorum.
L Carnitine-Protein tozu ikilisi ile devam edeceğim. ( Toz kullanmak istememin sebebi günlük almam gereken protein miktarının altında kaldığımı düşünüyorum. Tabi internette yaptığım araştırmalara göre bu kanıya vardım. )
Hedefim mümkün olursa 2 ayda hedeflediğim 80-84 kg arasına düşmek ve kas kütlemi artırmak.
Bana vereceğiniz tavsiyeler mevcut mudur? Bu konuda deneyimli kişilerden bilgi almak çok isterim.
Yanlışlarım nelerdir, neyi nasıl yapsam doğru olur. Bu konuda tavsiyelerinize açıkçası oldukça ihtiyacım var. Şimdiden teşekkür ederim.
Bedelli Affı Açıklandı #HAYIRLI OLSUN
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın akşam saatlerinde yaptığı açıklamasında benim de içlerinde bulunduğum binlerce Yoklama Kaçağı ve Bakaya durumunda olanların bedelli askerlikten faydalanmasını engelleyen maddenin kaldırıldığını, artık yoklama kaçağı ve bakaya durumunda olanların bedelli askerlik hakkından faydalanabilmesinin önünün açıldığını duyurdu.
Haberin detaylarını aşağıda belirtiyorum. Hepimiz için hayırlısı olsun.
YOKLAMA KAÇAĞI BEDELLİ AFFI 2022
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine Toplantısı'nın ardından yaptığı açıklamada yoklama kaçacağı gençlere müjde verdi. Erdoğan yaptığı açıklamada, "Yoklama kaçağı gençlerimize bedelli askerlikten faydalanma yolunu açıyoruz." ifadelerini kullandı.
"SAYILARI 550 BİNİ BULUYOR"
Erdoğan, "Sayıları 550 bini bulan yoklama kaçağı gençlerimiz bedelli askerlikten faydalanabilecek." dedi.
WoW Classic TBC Horde-Türk Popülasyonu
Merhaba Arkadaşlar
Classic'de Horde kısmında oyuna başlamayı düşünüyorum da Çoğunlukla hordelar Türkler hangi realmde oynuyorlar acaba?
Onu sormak istedim realmimi ona göre seçeceğim de.
Şimdiden yanıtınız için teşekkürler
YOKLAMA KAÇAĞI TUTANAK HK.
Merhaba,
Yeni Yasa gereği maalesef yeni yıl itibariyle yoklama kaçağına düştüm ve ne yazık ki şuan için bedelli hakkım yandı.
Çoğu insan gibi bedelli affı beklemekteyim fakat;
1 Hafta önce jandarma çevirmesinde yoklama kaçağı olduğum için tutanak imzalattılar 15 gün içerisinde şubeye git dediler.
Ben 15 gün içerisinde şubeye gidersem veya gitmezsem ne olur? Nasıl bir durumla karşı karşıya kalırım?
Amacım askerliği Kasım ayına kadar gelmesi muhtemel bedelli askerlik affına istinaden uzatmak - zaman geçirmek istiyorum.
Bu konuda yardımınızı rica ederim.
İyi forumlar.
Merhaba Arkadaşlar
31.12.2020'de tecilim bitti. Yaşım 27.
Bu yeni gelecek bedelli döneminde yoklamamı vs. yaptırıp bedelli askerliğe başvuru sağlayabilir miyim?
Vereceğiniz yanıtlar için şimdiden teşekkür ederim.
|
|
|
Var mı Burnin Legionda oynayan arkadaşlar
|
" I Always tell the truth, Even when i lie. " |
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 62
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 8.414 (Bu ay: 94)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 7 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun