öncelikle merhaba. Yaş: 28 Boy: 181 cm Kilo: ( Spora başladığımda 96-97 idi. ) Şu an 93 Karın-bel bölgemde yağlanma mevcut. İlk amaç olarak kilo verip kas kütlesi kazanmak istiyorum. bunun için son 1 aydır spor yapmaktayım. 3 Hafta Tüm Vücut ağırlık antremanları ve sonrasında karın egzersizleri yaptım. Son 1 haftadır da bölgesel ağırlık antrenmanlarına başladım. Aynı şekilde ağırlık sonrası 15-20’dk karın egzersizlerine devam etmekteyim. Toplam antrenman sürem set aralarında 30-45 sn dinlenme ile 2 saat sürmekte. spora başladığımdan bu yana günlük 1900-2000 kalori almaktayım. Yemekleri 3 öğün olarak bir firmadan temin ediyorum. Takviye Olarak : L-Carnitine ve Creatin kullanmaktayım. şimdi hardline matrix3 protein tozu siparişi verdim. Sanırım bu tozun içerisinde az bir miktarda olsa creatin bulunmaktaymış. Bu sebepten creatini kullanmayı bırakmayı düşünüyorum. L Carnitine-Protein tozu ikilisi ile devam edeceğim. ( Toz kullanmak istememin sebebi günlük almam gereken protein miktarının altında kaldığımı düşünüyorum. Tabi internette yaptığım araştırmalara göre bu kanıya vardım. ) Hedefim mümkün olursa 2 ayda hedeflediğim 80-84 kg arasına düşmek ve kas kütlemi artırmak. Bana vereceğiniz tavsiyeler mevcut mudur? Bu konuda deneyimli kişilerden bilgi almak çok isterim. Yanlışlarım nelerdir, neyi nasıl yapsam doğru olur. Bu konuda tavsiyelerinize açıkçası oldukça ihtiyacım var. Şimdiden teşekkür ederim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim