Site Adı: Makedonya Danışmanlık - Şirket Kurulumu ve Rent A Car Hizmeti & Transfer
Site Adresi: https://makedonyasirketkurmak.com
Açıklama: Makedonya şirket Kurmak , Makedonya Araba Kiralama hizmetine ilk adımımızı attık. makedonyada verdiğimiz başlıca Hizmetler
- Makedonya Şirket Kurulumu
- Makedonya Rent A car hizmeti
- Balkan Turları
- Makedonya dan Bütün Balkanların her bölgesine Transfer & Taksi Hizmeti
- Şöförlü Araç Kiralama
- Makedonya da Ev & Dükkan kiralama konularında öncülük ediyoruz.
iletişim : +389 078 917 913 / Whatsapp
facebook ve instagram reklamlarınızı sektör ve banner farketmeksizin yayına alıyorum. Sektöre göre fiyat değişiklik göstermektedir.
- Sektör farketmez
- Banner farketmez
+ Sadece yayınlanacak kelimeleri biraz törpülemek ve üstünden geçmek gerekiyor.
Fiyatlandırma:
%30 KOMİSYON ile çalışıyorum.
Tek şart : Minimum 5.000 TL lik reklam çıkmanız gereklidir.
Daha iyi anlaşılması açısından. 5000 TL Reklam + 1.500 TL (%30 komisyon) = 6500 TL göndermeniz gerekiyor.
NOT : EŞİKLİ ÇIKMIYORUM.
whatsapp :Tıkla
internet Hızını ölç - Hız Testi
Site Adı: Hız Testi
Site Adresi:
Açıklama: Çoğunlukla, internet problemleri, internetin hızından kaynaklı olabilmekte. Hız problemi tercih ettiğiniz servis sağlayıcıdan veya teknik bir aksaklıktan meydana gelebilmektedir. Bu nedenle hız testi yaparak internet hızınızı ölçmeniz internet problemlerini anlamadaki ilk basamak kabul edilmektedir. Hiçbir ücret ödemeden yapabileceğiniz bu testler için internet hız testi sitesini ziyaret etmeniz yeterlidir. Bu testler web browser üzerinden online olarak yapılmaktadır. Hız testi operatör farketmeden yapabileceğiniz bu hız testleri sizin o anki download, upload ve ping değerlerinizi verir. Ana sayfada bulunan butona bastığınızda kısa süre içerisinde test sonuçlarınızı alırsınız. Eğer internet hızınız düşükse bu durumu operatörünüzle görüşebilirseniz. Fakat öncesinde wifi bağlantı kalitenizi kontrol etmenizi veya modeminizi yeniden başlatmanızı öneririz. İnternet hız testi için hiztesti.me adresini ziyaret edebilirsiniz.
Güzellik Uzmanı Olmak İçin Gereken Şartlar
Güzellik uzmanı olmak son yıllarda popüler meslekler arasında yer alıyor. Kadınların da erkeklerin de dış görünüş konusunda daha da bilinçli bir hale gelmesi bu alanda meslek elemanı açığı ortaya çıkarmaktadır. İş bulmanın da son derece zor olduğu günümüzde güzellik uzmanlığı en ideal mesleklerden biri oluyor. Güzellik uzmanı olabilmek için ise şu şartlara sahip olmanız gerekiyor:
- Güzellik uzmanlığı kursu katılımı ile bu alanda yetkin biri haline gelmek,
- Estetisyenlik kursu
- protez tırnak kursu
- En iyi kurs merkezlerinden eğitim almak
- Bu alanda ki yeni teknolojileri takip edebilmek ve uygulayabilmek
- MEB onaylı güzellik uzmanlığı sertifikasına sahip olmak
- En az ilkokul mezunu olmak ve 18 yaşını doldurmuş olmak
Gibi çok az bir şart ile güzellik uzmanı olabilirsiniz. Ancak bu şartları sağlamanın da ötesinde güzellik uzmanlığı kursu seçiminde çok titiz davranmanız gerekir.
Güzellik Uzmanlığı Kursu Seçimi Nasıl Olmalıdır?
Güzellik uzmanlığı kursu seçerken mutlaka gereken her detaya dikkat etmeniz gerekiyor. Bu kurs ortamlarında sizlere yeni teknoloji tüm cihazların kullanımlarının öğretilmesi gerekiyor. Aynı zamanda anatomiden genel biyoloji derslerine kadar her bilgiyi alabileceğiniz bir kurum tercih etmelisiniz. Kurumsal ve her türlü yenilikten haberdar profesyonel bir eğitmen kadrosu olan kurum tercih etmeniz gerekiyor. Güzellik uzmanı olabilmek için bu kurslarda yüksek başarı elde ederek MEB onaylı sertifikanızı zamanında almalısınız. Bununla birlikte güzellik uzmanlığı kursu fiyatları konusunda da gereken araştırmaları yapmalısınız.
sitemiz :
Merhaba, 10 Yıllık Tecrübe ile Sitenize Backlink hizmeti sağlıyorum.
1 Adet Ana anahtar Kelime Çalışması
2 Adet Alt Anahtar Kelime çalışması
20.000 Adet Yorum Backlink
300 Adet forum tanıtımı
30 Adet 100-1000 Aranma Hacimli Makale
50 Siteden Tanıtım Yazısı
Sosyal medya Seo hizmeti
Çalışma yapılacak Sayfanın Seo Ayarı
1 Aylık içinde Teslim
Fiyat : 2.000 TL Satın almak için https://advertseo.com/kategori/backlink-paketleri
ve diğer Backlink Paketleri mizi incelemek isterseniz buraya bırakıyorum.
İletişim :
whatsapp : Tıkla
Herkese Merhaba,
r10da 7 Yaşındayım, Sektörde ise 10 yılı Aşkın süredir Aktif olarak hizmet veriyorum.
Yıllardır Google'ın ne istediğini çok iyi biliyorum ve makale konusunda kendimi oldukça geliştirdim ve 1. sayfa garantili makale hizmetim ile referanslarım mevcut.
Yıllardır kendi sitelerim dahil bir çok müşterimin web sitesini ilk sayfalara sokmayı başardım.
Ortada dolaşan çok fazla bilgi kirliliği var ve bunlarında en başında bir çok insan mağdur olmakta. 1. Sıra sözü veren hiç kimseye inanmayın! fakat ilk 3 sıraya girebilirsiniz. Ayrıca sizi oradada kimse tutma sözü veremez. istanbul'un bütün şehirlerinde Nakliye kelimelerine çalışma yaptım ve çok fazla emek harcanmasına rağmen ilk 3 sırada sürekli yer aldı. Yani size hiç kimse 1. Sıra sözü veremez.
Önemli Satırlar ; Bu konunun üstüne basarak belirtmek istiyorum. Şu yazıyı okurken bile saniyede binlerce site kurulmakta, Çok düşük ihtimal dahi olsa bunların arasında sizin rakiplerinizde var, Hiç kimse sizi 1. Sıraya sokma sözü veremez. (Aranma hacmi düşük ve orta olanlar hariç)
Çalışma işleyişim;
- Seo yapılacak Sayfayı düzenliyorum
- Sitenin Blog kısmına Aranma hacimleri düşükten yükseğe doğru içerikler giriyorum ve siteye organik hit sağlıyorum
- Rakip analizleri yapıyorum.
- Yardımcı programlar ile Sitenizle hiç bir bağlantısı olmadan Paravan bloglar açıp 2 ay boyunca onları kasıyorum.
- Sitenizin tepkilerine göre alt kelimelerden, ana kelimeye doğru dış seo link inşaasına başlıyorum.
- Sitenize Google ve sosyal medya reklamları çıkıyorum.
Bilmeniz Gerekenler;
- Bütün Tekliflerim ilk 3 sıra garantilidir.
- Size sunmuş oldugum reklam bakiyesi sektöre göre 1 hafta ile 3 ay arasında değişmektedir.
- Yaptığım işlemlerin yansıma süresi 3 Ay (90 gün) sürmektedir.
- İşlemlere başlandıktan sonra Ücret iadesi yoktur!
- 3 ay sonunda site ilk sayfa girmiş, Fakat ilk 3 sıraya gelmediyse Ektra 1 ay süre talep edilebilir.
- Site belirtilen konuma gelmez ise Ücretin yarısı iade.
- Sitenizi ilk 3. sıraya sokma sözü veriyorum. Orada tutma sözü vermiyorum.
- Hizmetiniz Teslim edildikten sonra Fatura kesilir (KDV dahil)
Raporlama ve ödeme konusu:
- Web sitem Üzerinden 9 ay taksit imkanı sunmaktayım (komisyon dahilinde)
- Ücretin tamamı önden alınır yada aynı ay içinde ödeme olacaksa 2 ye bölünebilir.
- Her ay düzenli olarak Rapor tarafınıza sunulur,
İletişim :
whatsapp : Tıkla
Whatsapp üzerinden konuşmalar :
Uluslararası Tercüme Hizmeti
|
|
beylikdüzü evden eve nakliyat
|
|
Meslek: Reklam Hizmeti
İlgi Alanları: Facebook &instagram Reklam Hizmeti
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 69
İkinci El Bölümü Mesajları: 6
Konularının görüntülenme sayısı: 5.774 (Bu ay: 76)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 4 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic