Herkese Merhaba, r10da 7 Yaşındayım, Sektörde ise 10 yılı Aşkın süredir Aktif olarak hizmet veriyorum. Yıllardır Google'ın ne istediğini çok iyi biliyorum ve makale konusunda kendimi oldukça geliştirdim ve 1. sayfa garantili makale hizmetim ile referanslarım mevcut. Yıllardır kendi sitelerim dahil bir çok müşterimin web sitesini ilk sayfalara sokmayı başardım. Ortada dolaşan çok fazla bilgi kirliliği var ve bunlarında en başında bir çok insan mağdur olmakta. 1. Sıra sözü veren hiç kimseye inanmayın! fakat ilk 3 sıraya girebilirsiniz. Ayrıca sizi oradada kimse tutma sözü veremez. istanbul'un bütün şehirlerinde Nakliye kelimelerine çalışma yaptım ve çok fazla emek harcanmasına rağmen ilk 3 sırada sürekli yer aldı. Yani size hiç kimse 1. Sıra sözü veremez. Önemli Satırlar ; Bu konunun üstüne basarak belirtmek istiyorum. Şu yazıyı okurken bile saniyede binlerce site kurulmakta, Çok düşük ihtimal dahi olsa bunların arasında sizin rakiplerinizde var, Hiç kimse sizi 1. Sıraya sokma sözü veremez. (Aranma hacmi düşük ve orta olanlar hariç) Çalışma işleyişim;
Bilmeniz Gerekenler;
Raporlama ve ödeme konusu:
İletişim : whatsapp : Tıkla Whatsapp üzerinden konuşmalar : < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Advertseo -- 13 Temmuz 2024; 19:47:39 > |
Bildirim