NK 250 Lastik Önerisi
merhaba herkese iyi forumlar.Motorum NK250 ve üzerindeki lastikler jilet gibi kayıyor yaklaşık iki haftadır lastik araştırıyorum ancak kafam çok karıştı yardımınıza ihtiyacım var😅yağmur çamur aktif olarak kullanıyorum şehir içinde yağmur da da kullanabileceğim bir lastik istiyorum(bazı kış lastikleri kuru havada iyiyken yağmurlu havada fazla kayıyormuş) topladığım markalar ve fiyat bilgileri bu şekilde sizin de öneriniz var ise onları da değerlendirmek isterim şimdiden teşekkür ederim 🙏🏼
michelin pilot power 2ct 5150 TL
Pirelli angel cıty 4000 TL
WIN 10 Hoparlör veya kulaklığı algılamıyor
Yaklaşık 3 gün önce bilgisayarımı temizledim anakarta dokunmadan soğuk fön ile tozunu aldım.Bilgisayarımı açtığımda anakart jak girişine bağlı hoparlörü görmüyordu önemsemedim ve bilgisayarı kapattım.Bir daha açtığımda tekrar görmedi bütün jak girişlerini denedim kasanın üzerindeki jak girişini de denedim hiç bir şekilde ne bir kulaklığı ne de hoparlörü algılamıyor.Format attım ve bütün driverları yükledim ama yine değişen bir şey yok sesi monitörden veriyor monitör display port ile bağlı ve ses denetimi masasında sadece monitör görünüyor NVIDIA HIGH DEFINITION AUDIO dışında bir şey gözükmüyor.Anakartım Asrock b450m-hdv r4.0 site üzerindeki driverını da denedim ama hiçbir şekilde cevap vermiyor yardımcı olur musunuz kafayı yiyeceğim
oda içinde uv ışık
GERİ YÜKLEME YAPARKEN PC ÇÖKTÜ
|
Kedi mi Köpek mi
|
Galaxy S4 Clash Of Clans
|
Yeni pc'm kapanıyor
|
Yeni pc kapanıyor
|
Samsung Galaxy S4
|
logitech chillstream
|
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 58
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 3.178 (Bu ay: 53)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware