Şimdi Ara

Yeni pc'm kapanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler yardımınıza çok ihtiyacım var bilgisayarım 2 aylık falan daha yeni sayılır pc bu :http://www.toshibatr.com/ProductDetail.aspx?ProductID=528 aldıktan 1 ay sonra falan kendiliğinden kapanmaya başladı acaba prizden mi dedim oyun oynarken batarya ile oynadım yine kapandı sadece LOL ve BF4 oynuyorum windows 8.1 geldiğinde düzelmişti ancak 1 buçuk haftadır yine kapanmaya başladı T-O da yazdım soğutucundan kaynaklanır dediler logitech cooling pad N120 50 liraya almıştım daha iyisi veya sizin çözüm öneriniz varsa lütfen yardımcı olun iyi forumlar

• Daha 2 aylık pc de ısınmadan kapanma oluyor onda başka sıkıntılar vardır.
    Garanti kapsamında yetkili servisine gönderin değişim taleb edin bence. !
  • Bataryanızla ilgili bir problem yaşıyor olabilirsiniz, cihaz yeni diyorsunuz servise gönderin sorun büyümeden halletsinler.
  • Zerdova kullanıcısına yanıt
    Değişim talebi kabul görmez o kesin.

Soğutmada da sıkıntı var. bilgisayarınız kendini korumak için kapatıyor. BF4 gibi yüksek sistem gereksinimi isteyen oyunlarda notebook soğutucusunun etkisi sadece %5-%10 dur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogaunl -- 12 Kasım 2013; 11:13:37 >
  • 2 aylık bir pc kendini kendini soğutmak için kapatmaz tabi tasarım açısından fiyasko üretilmedi ya da sen fana avuç avuç toz doldurmadıysan.
  • yetkili servisle irtihbata geç sen ..!
  • çok saolun bir kaç arkadaşımda da toshiba var onlarda aynı sorunla karşılaşmışlar :/
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • toshiba yı da sevmem servisini de sevmem :) üstteki arkadaşın söylediği gibi servisi ara gönder. onlar gelip kapıdan da alıyorlardı galiba tam emin değilim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.