Performans düşüklüğü
Merhaba, arkadaşlar.
i5-9400F işlemci
16 GB ram
4060 Ekran kartı mevcut
bir süredir World of warcraft gibi path of exile 1 gibi diablo 4 gibi oyunları sorunsuz oynuyordum
fakat POE2 de malesef 30-40 fps nin üzerini alamiyorum ve oynanmaz hale geliyor bir çok kullanıcı daha düşük ekran kartlarınla benden daha fazla fps alıyorlar ne yapmam gerekiyor bütün driverlarım update li sistemi mi değiştirmem gerekiyor tecrübesi olanlar başına böyle bir sey gelenler lütfen yazabilirmi
bu arada oyunu hem steam hemde epic games den indirdim
Steam 10 fps verdi
Epic games ise 30-40 arası
şimdiden teşekkürler.
Ekran Kartı Değişimi Hakkında yardım.
Merhaba,
Intel Core i5 9400F 1151 9. nesil 2.9hz
GIGABYTE H310M s2V Intel 1151 DDR4 2666MHz Anakart
bu sisteme takılı
MSI Gforge GTX 1650 Super 4GB 128 bit ekran kartı mevcut. fakat artık oyunlar oynanmaz hale geldi.
işlemci ve anakartı değiştirmeden günümüzdeki oyunları rahat oynamak için ekran kartını değiştirmek isityorum fakat hangisi iyi olur hangisinden performans alırım uyumlumu olur bilmiyorum. yardımcı olabilirseniz sevinirim.
işlemcimi değiştirmek istemiyorum bütçem kısıtlı.
Selamlar,
çok enteresan bir şekilde 2 aydır yeni işyerimde kullandığım bilgisayarımda internete birşey yüklerken veya indirirken bilgisayar strese ve yoğunluğa giriyor anlamadığım şekilde,
ufak tefek downloadlar da 10-20 mb gibi böyle mouse takılıyordu sanki ama çok rahatsız etmiyordu. Fakat son zamanlarda işim gereği wetransferden veya drive ile upload yapmam gerekiyor ve boyut büyük olduğundan işlem uzun sürmekte ve bilgisayar o süre zarfında kullanılmaz hale gelmektedir. video ekliyorum çözümü varsa yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Bilgisayar Özellikleri;
11th Gen Intel(R) Core(TM) i7-11700K @ 3.60GHz 3.60 GHz
Bilgisayar Networke Wifi ağı ile bağlı kablo çekemiyoruz.
Şimdiden Teşekkürler.
Ranksız sadece lvl 3 hesap lazım
|
8 Mbit Sınırsız < 4 Mbit sınırsız
|
Firefoz 3.5.2 bağlantı sorunu
|
Disk okuma hatası !
|
Wow için Sistem
|
Sapphire 1650 sorunu
|
SERVICE PACK 3 HATA !
|
:o |
Son Giriş: 4 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 4 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 76
İkinci El Bölümü Mesajları: 11
Konularının görüntülenme sayısı: 2.648 (Bu ay: 172)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware