17.000-20.000 TL Yeni Sistem Tavsiyesi AMD
17.000-20.000 TL Yeni Sistem Tavsiyesi AMD
Arkadaşlar merhaba. Uzun yıllardır intel kullanıcısıyım. Amd sadece 8350 zamanı kullandım. Sonra ara ara yükseltmeler ile
i5 6600
asus z 170 pro
asus gtx 1050ti 4gb
kingstone 2x8 + 2x16 hyperx ram
OCZ 750w 80+ PSU
sistemini kullanıyorum. Bu sistemi yeni nesile güncellemek istiyorum. fiyat olarak amd makul gibi.
Ryzen 5 - 5600g veya Ryzen 7 5700G
Asus-MSI B-550 serisi anakart
Asus-Msi RTX 3060 12gb
İşlemci Soğutucu
Kasa
Bu sistemi temiz ikinci elde toplayabilirim, kampanyalardan sıfır da bakabilirim. PSU ve DDR4 ramlerimi (olursa) kullanmak istiyorum.
ortalama 17k-20k bir bütçe.Tavsiyelerinizi bekliyorum.Teşekkürler.
Sorunum gelen çağrıyı bildirmiyor. İçinden çıkan küçük kullanım kılavuzunda QR kodlu program Coolwear indir diyor, önce onu kurdum, saati tanıttım, gerekli izinleri verdim ama gelen çağrıyı göremiyorum. Sonra yfit indirdim ondada aynı sorun. Bir kaç kaldırdım, yeniden yükledim yine aynı sorun. Diğer fonksiyonları çalışıyor. Sorunu ne olabilir?
VESTEL 55UD9300 D-SMART FİX KURULUM YARDIMI
Arkadaşlar konu başlığından belli olduğu üzere vestel tv kurulumu yardımına ihtiyacım var.
D-Smart müşteri hizmetleri bir işe yaramıyor, farklı günlerde ve farklı saatlerde aradım ki farklı kişilere ulaşayım diye. Sonuç aynı.
Sorunum; adı belli modelde ilk kurulum yapıp d-smart kanal listeli kurulum yapmak.
ilk kurulum yapıp tv tekrar başladıktan sonra diseq ayarı yapıp uydu frekansı arayıp taratıyorum. kanallar çıkıyor ama karışık çıkıyor. ve çıkan d-smart kanalları eksik çıkıyor. karışık listeyi ben manuel olarak düzenliyorum.
eksik olan kanallar aksiyon1,aksiyon2,sinema aile1,sinema aile2 vs.
D-smart Go üzerinden baktığımda 12 kanal var. Ama bende 6 kanal çıkıyor.
Neyi yanlış veya eksik yapıyorum!
Yardımlarınız için teşekkürler.
Kaspersky total 2020 yükleyemiyorum!
Merhaba. Sistemim Windows 10. Sorunum Kaspersky total 2020 yükleyemiyorum. Kaspersky sitesinden yükleyiciyi indiriyorum ve yüklemeyi başlatıyorum. Ama yükleme yapmıyor ve sonra hata veriyor. Kaspersky removal tool çalıştırdım ve tekrar denedim ama yine aynı hatayı veriyor. Denemek için ispanyolca yükledim ve onu yükledi. Format attım tekrar denedim türkçeyi ama yine hata verdi.
NOT VE ÇÖZÜM:
Cevap beklerken bir de mobil bağlantı ile deneyeyim dedim ve telefonu USB ile Pc ye bağlayıp mobil erişim açtım. Tahmin ettiğim gibi sorun çözüldü. İnternet servis sağlayıcı ile alakalı sanırım sorun. Servis sağlayıcım Turknet. Belki benimle aynı sorunu yaşayan başkaları olursa bu yazı cevap olur.
Xperia Z2 Elveda :( ne alayım?
|
Dahili HDD ayrılmış bölüm görünmüyor
1000-1500TL arası İ5-İ7 işlemci-anakart önerisi
|
WINDOWS 10PRO x64,INTEL i5 6600, ASUS Z170, 16 GB KINGSTON 2400 DDR4, OCZ 240 GB SSD,1 TB WD 64MB,2 TB WD 64MB, ASUS GTX1050 Ti 4GB 128 BIT, LG M2262D |
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 47
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 3.304 (Bu ay: 39)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware