< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RAVEN06 -- 21 Ağustos 2020; 8:14:44 > |
Xperia Z2 Elveda :( ne alayım?
-
-
malesef 3500tl ye zor. en azından su geçirmez zor bulursun.
şu an için sony kalitesine yaklaşan one plus ve oppo markaları var. -
:( -
Samsung'un lansman kampanyası ile M51 + Buds aldım.3700tl.
-
hayırlı olsun, ben 1.5 aydır araştırıyorum. henüz karar veremedim, fiyatlarda malum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: izci5858hayırlı olsun, ben 1.5 aydır araştırıyorum. henüz karar veremedim, fiyatlarda malum.
realme 7 pro
-
5000 e kadar çıkılabiliyorsa Mİ 10T yoksa da M51 ya da Poco X3 deeim. -
oneplus 8 veya oneplus 8 pro düşünüyorum.fiyatlar 8 için 5000tl
8pro için 6000tl seviyesinde belki biraz daha düşer diye beklemedeyim, malum dolar biraz daha düşebilir.
-
quote:
Orijinalden alıntı: izci5858oneplus 8 veya oneplus 8 pro düşünüyorum.fiyatlar 8 için 5000tl
8pro için 6000tl seviyesinde belki biraz daha düşer diye beklemedeyim, malum dolar biraz daha düşebilir.
Distribütör garantili mi bu rakamlar?
-
malum yolla kayıtlı. distribütör kayıtlılar uçuyor.
telefonu temiz kullanırım, fabrikasyon sıkıntı olmazsa uzun yıllar götürür. şuan z2'ye 6 yıl 3 ay oldu, yine değişmezdim ama ekran sıkıntı çıkarmaya başladı.
-
Ben Sony ve htc ciyim ikinci el ya da sıfır bu iki markadan vazgeçmem.. Şun htc u11 eyes kullanıyorum
U11 serisi tavsiye ederim en iyisi u11 plus ve u12 plustır 2500 3500 arasına alırsın -
almışken güncel olsun düşüncesindeyim. artı olarak oneplus kullanıcıları genel olarak baya memnunlar ve şuan itibariyle oneplus 8 4.300tl ye kadar düştü :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X