bu şekilde ev almak mantıklı mı?
Herkese iyi günler arkadaşlar. Malum ekonomi her geçen gün biraz daha kötüye gidiyor insan ne alırsa elinde değerleniyor. Ben de durum böyleyken ev almayı düşünüyorum mevcut düğün kredim 2022 son aylarına doğru bitiyor yaklaşık 4000 tl ödemem var bu krediye. Ancak nisan ayında elime 15 20 bin arası para geçecek ben de bu durumdan istifa düğün kredimi kapatmayı düşünüyorum yaptığım hesaplamalara göre 35 bin gibi bir rakama düğün kredisi kapanıyor. Yani elime geçecek 15 20 bin liranın üzerine 15 20 daha ekleyince kredimi kapatmış oluyorum. kredimi kapatmak için 60 70 bin civarı ihtiyaç kredisi çekip kalan 50 bin lirayı peşinat yapıp üzerine ev kredisi çekmeyi düşünüyorum almayı planladığım ev 1+1 ve 180-230 bin civarında yapmış olduğum hesaplamalara göre totalde 8 9 bin civarı aylık taksit ödemem olacak ve 4200 bin lirada arabamın taksit ödemesi toplamda 12 13 bin lira ödemem oluyor aylık gelirim şuan 17 bin civarı seneye gelecek olan zamlarla birlikte 18 19 bin civarı olmasını düşünüyorum sizce bu şekilde ev almam mantıklı olur mu aldığım evi kirayı vermeyi düşünüyorum kendim şuan kirada oturuyorum ama çok düşük bir meblağ kira ödüyorum. Evin borcu 3-4 yılda bitirip ilerde şehir değişikliği yapacağım zaman oturacağım eve peşinat yapmayı düşünüyorum biraz uzun oldu ama okuyup yorum yapanlara teşekkür ediyorum.
sistem önerisi oyun ve rutin kullanım
arkadaşlar sistemim;
ryzen 1500 x işlemci
2*8 kingston hyper x ram3200 mhz
asus rx 460 ekran kartı
anakart asus prime b350 plus
dark 500 wat güç kaynağı
samsung 250 gb ssd ve 1 tb 7200 rpm hardisk mevcut hangi parça yada parçaları upgrade etmem lazım
Benim yerimde olsaydınız ne yapardınız?
.silinebilir
sistemin gta 5 i kaldırırmı
|
sizce sorun nerde?
|
sizce sorun nerde?
|
lutfen yardim edermisiniz ss li
abilerim yardımcı olurmusunuz
|
LG 49UF8507 VGA DESTEĞİ
|
simulasyon oyun tavsiyesi 2014
|
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 98
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 8.831 (Bu ay: 204)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası