Merhabalar
Masaüstü bilgisayarım da biri M.2 olmak üzere 2 adet SSD mevcut ve M.2 SSD'nin yuvasında sabit durmasını sağlayan kilit kırıldı. Ben de bilgisayarı her açışım da SSD'yi kontrol ederek bu şekilde kullanmaya devam ediyordum bir süredir. Bilgisayar çalışırken sanırım SSD'yi yerinden oynattım ve bilgisayar kapandı haliyle. Fakat geri açarken Windows logosu geliyor ve altında ki beyaz yuvarlak bir kaç saniye dönüp sonra donup kalıyor. Acaba Windows'a veya SSD'ye zarar mı verdim diye düşünerek M.2 SSD'yi çıkardım ve USB'ye temiz bir Windows kurup boot lamayı denedim ama onunla da sonuç aynı. Windows logosu geliyor ve 2 saniye sonra donuyor. Başka bir bilgisayar da diğer SSD'ye Windows kurup açmayı denedim yine sonuç aynı. Daha sonra mantıklı mı bilmiyorum ama içinde Windows olmayan bir hard disk takıp bilgisayarı çalıştırdım bu sefer de anakart markası geldiği ekran da beyaz bir yuvarlak dönüyor ve birkaç saniye sonra donup kalıyor. Ayrıca bütün kasayı komple söküp temizleyip RAM'leri farklı slotlara takarak kurup çalıştırmayı da denedim ama bunların hiçbiri çözüm olmadı sorun hala aynı. Yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa memnun olurum.
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 6
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 405 (Bu ay: 21)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Teknik Yardım