xerox 3025ni kurulum programında alınan hata
Merhaba
Yeni bir Xerox 3025ni yazıcı aldım. Sistemim windows 11. İnternet olarak uzun yıllardır TTelekom VDSL internet var ve bağlantımda herhangi bir sorun yok.
Yazıcının setup programında wi-fi yapılanması için usb kablo takılarak setup programını çalıştırmamız isteniyor ama program daha 2. adımda aşağıdaki hatayı alıyor.
Laptop normalde kablo ile internete bağlı idi kabloyu çıkarıp wifi ile bağladım vs pek çok şey denedim ama olmadı. Cep telefonundan wi-fi ağlara baktığımda yazıcı adını görebiliyorum ama bir türlü laptopa wifi ile bağlayamadım. Telefondan da bağlanırken şifre istiyor ama modemin wi-fi şifresini kabul etmiyor farklı bir şifre de bulamadım .
Youtube da modem üzerindeki WPS tuşu ile bağlanmadan bahsedilmiş ama benim modemimde WPS tuşu yok.
Ağ ayarlarını kontrol etmek adına ne yapılabilir ?ne önerirsiniz?
Teşekkürler
Merhaba
Forumda benzer konular olmakla birlikte yeni disk+balata yapıp TUVTURK muayeneden kalmış :) bir kullanıcıya rastlayamadığımdan yeni konu olarak açıyorum.
Aracım 2002 model 130 binde honda civic hb .4 teker disk fren...
Sıfırdan beri yetkili servis bakımlı olduğundan ve fren ciddi iş olduğundan haliyle yine yetkili servise gidip 10 gün önce ön disk+balatalarını değiştim . Servisi belirtme nedenim orjinal parça ve ekipman kullanıldığından eminim bu anlamda bir sorun olamaz...Frenleme biraz azaldı ama onu kabul ettim sonuçta alışma süresi olacaktı fakat bugün TUVTURK muayenede ön aks fren yüzdesi %38 çıktı ve %30 üzeri olduğundan muayeneden kaldım. Önceki muayene kağıtlarından baktığımda ön aks sapma değeri 3 arka 4 imiş .
Servis şefi dahil pek çok kişi ile konuştum bu anlamda bir ayarlama olmadığını aracı biraz kullanıp frenleri kullanın gibi bir önerileri var ama tekrar muayeneye gittiğimde ya yeterince aşınmadı ise ve tekrar kalırsam muayene parası da yanacak.
Sormak istediğim disk fren araçlarda bu anlamda bir ayarlama var mı ?
Ankara için bu konudan sıkıntı çıkmadan geçebileceğimi anlayabileceğim ölçüm yapabilen bir frenci önerebilir misiniz?
Halojen lambaderi LED e dönüştürmek
|
|
GENERAL MOBILE G333 ??
|
|
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 83
İkinci El Bölümü Mesajları: 25
Konularının görüntülenme sayısı: 4.112 (Bu ay: 99)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 4 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El