!! ÇÖZÜLDÜ !! Termodinamik e2 hatasi sebebi
e2 hatasiyla haftalarca ugrastiktan sonra sorunun cok basit oldugunu kesfettim ve cozuldu. benim kombinin bacasi biraz uzun ve bundan dolayi kombinin yanarken havaya ihtiyaci oldugu tespitine vardim, kombinin kapagi kapali vidalari takiliyken kombi 2 dk da bir e2 arizasi veriyordu, birgun sicak su acikken kapigi actim ve baktimki ariza vermiyor ! Cozum olarak şunu deneyin. Termodinamik kombi kapaginin altindaki iki vidayi sökün, kapak arasina arada bir kac milim bosluk birakacak kadar kürdan vb. herhangi birsey koyun ve vidalari kapaigi tutacak kadar yerine koyun. Belki orjinal vidalari arayi actiginiz icin tutmayabilir, ben o yuzden ucu sivri iki tane baska vida koydum. Bu kadar. Yani yapacaginiz sey kombinin kapagini aralayip hava almasini saglamak bu kadar. Sorunu cozenler lutfen yorum yapsin ki birbirimize faydamiz dokunsun.
ÇÖZÜLDÜ !!! Arka plan uygulama yenilenme sorunu
Redmi note 8 ve birçok telefonda arka plana alınan uygulama veya pencerelerin tekrar açılmasıyla, sayfa kaldığı yerden devam etmek yerine yenileniyor ve en baştan açılıyor! Buna sebep olan uygulama güvenlik uygulamasinin cihaz belleğini belli bir sınırda otomatik temizlemesi. Tüm telefonlarda güvenlik içerisinde olmayabilir ama bulmanız gereken şey çöp kutusu belleği vb bir ifade.
ÇÖZÜM:
Redmi note 8 için
GÜVENLİK / TEMİZLEYİCİ sekmesinin içindeki temizleyici ayarlarındaki herşeyi kapatın özellikle "temizleyici hatırlat" kısmında "çöp kutusu boyutu limiti" ni 1gb yapın ve temizleyici hatırlat kısmının tikini KAPATIN. Bu kadar.
uydu belli saatlerde mozayikleşiyor
|
Led TV Tavsiyesi Acil Yardımm !!! Ne Alayım ???
ÇÖZÜLDÜ !! Pubg harici klavye sorunu yardım lütfen !!!
|
sahibinden.com sebepsiz hesap kapatma saçmalığı
|
Dream Organizasyon / Organizasyon Şirketi
|
YARDIMM Adobe Dreamweaver cs5 YARDIMM
|
YARDIMM Adobe Dreamweaver cs5 YARDIMM
|
Asus K55VD-SX405D alinirmi ?
|
BAYRAK ŞEREFTİR ŞEREFSİZLER NE BİLİR ——————C*——————- |
www.dreamorganizasyon.com |
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 59
İkinci El Bölümü Mesajları: 5
Konularının görüntülenme sayısı: 42.705 (Bu ay: 1.117)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Ev Elektroniği ve Elektrikli Ev Aletleri