Dizinin ismini bulmama yardım edin lütfen
Herkese iyi forumlar. Aklımı uzun zamandır kurcalayan bir film-dizi var. Dizi olması daha olası. Dizi Türkiye’de 90’lı yıllarda yayınlanıyordu. TRT kanallarında yayınlanıyordu sanırım. Çünkü başka kanal çekmiyordu o zaman. Bir de TGRT olabilir o da karlı çekiyordu. Konusu uzaylılarla ilgili. Hatırladığım bir kaç sahneyi yazayım hatırlayan olur belki.
insanlar su bulmak için dolaşırken göl gibi bir yere rastlıyorlar. Ancak gölün kıyısı kayalık olduğu için inemiyorlar ve mataraya ip bağlayıp sarkıtıyorlar. Ancak matara suya değdiğinde suyun asit olduğu anlaşılıyor.
bir gezegende oranın yerlileri ‘teriyan’ lar seyahat etmek için yer altına iniyorlar. Yani yerin altından rahat rahat seyahat edebiliyorlar. Bir sahnede teriyanlar insanları ayaklarından tutarak yerin altına çekiyorlar. Teriyanlar yerin altına girmek ve yüzeye çıkmak için çok efor sarfetmiyorlar. Birden yerin altına girip birden çıkabiliyorlar.
hatırladıklarım bundan ibaret. Space 1999 aklıma geldi ilk önce ancak bahsettiğim sahneleri bulamadım. Tabi tüm bölümleri elimde olmadığı için.
hatırlayanlar lütfen yardım etsin. Kafamda gereksiz yer ediyor bu dizi. Teşekkürler
Post apocalyptic yerleşke projesi
Demir boru bağlantı parçaları vidalı dirsek
Ps4 ses çıkışı hakkında
|
Yesterday origins
|
Bu oyunun çözümü var mı?? Solitaire pyramide
|
Bu ne olabilir
|
220v 110v adaptör(200 Watt)
|
Hangi kitap bu
|
şarj kablosu tamiri
|
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 231
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 14.725 (Bu ay: 112)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 21 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware