Schengen Vize Yardım
Merhaba 1 ay önce İtalya için vize başvurusu yaptım ve reddedildi. O ağrılı ve sancılı süreç çok berbat fakat son kez başvuru yapmak ve defteri kapatmak istiyorum. Fakat bazı sormak istediğim şeyler var
1. Sizce bu işi bilen analiz yapabilen hangi ülke bu aralar vize verebilir bunu en azından mukayese edebilen ve en kötüsü randevu ayarlama konusunda yardımcı olabilecek bir danışmanla çalışmalı mıyım?(para önemli değil)
2. Ret tarihi yakın olduğu için banka hesabıma tekrar para koymam gerek ve bu kısa tarihte hemen giriş gözükecek bu riskten kaçabilmem için aklıma işverenimin bana sponsor olması geldi bu mümkün mü? Mümkün ise işe yarar mı?
teşekkürler
Age Of Empires 2 Donma sorunu
Merhaba single veya multide oyunda zaman geçtikçe yavas yavas anlık donmalar takılmalar oluyor. Oyun ilerledikçe 1 saniye 3 saniye 5 saniyeye kadar cıkıyor. 2 dakika bir 4-5 saniye donuyor sonra tekrar geliyor. O donma sırasında oyun aslında akıyor. Mesela donuyor adamlarım gitmiş savaşmış falan gibi. Bilgisayarım 3070ti.. rdr2 yi bile full ayarlarda oynayabildiğim için bence grafik ile ilgili bir sorun değil bu. Yaşayan yardım edebilecek birisi var mı? Teşekkür ederim.
BeinConnect Tarayıcı Sorunu
Merhaba ben BeinConnect'den 1 aylık Tüm maçlar adı altında 86 liraya paket aldım.Mobil uygulamasında ve mobil tarayıcıda beinconnect.com.tr de hiçbir sorun yok. Fakat laptop tan beinconnect.com.tr ye girmiyor bir türlü giremedim bağlantı sorunu veriyor siteye girmemekle kalmıyor resmen modemi kapatıyor site, diğer hiç bir sekme çalışmıyor bütün netten düşüyorum hız testi bile yapamıyorum sizce neden oluyor bu durum ? tt kullanıyorum 14 mb herşeyime yetiyor mobilden siteye şak diye giriyor ama laptop yok olmuyor lütfen yardımcı olun bana.
İNGİLİZ KÜLTÜR DERNEGİ İPTAL BEDELİ YARDİM
|
KİYAFET İNSTAGRAM.BUTİKLERİ(erkek)
|
|
Kaç Bin Geriye Atar
|
Kaç Bin Geriye Atar
|
Kaç Bin Geri Atar
|
BABA ŞİDDETİ YARDIM EDİN
|
Meslek: ÖĞRENCİ
İlgi Alanları: BİLİŞİM
Son Giriş: 11 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 11 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 54
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 26.805 (Bu ay: 232)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 8 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic