Bildirim
KYK--YÖK’ten okul / bölüm bilgileriniz doğrulanamadı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bende dahil olmak uzere herkes ayni durumda
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bunu okul mu düzeltecek yoksa e devlet kaynaklımı bilen var mı aynı sorunu bende yaşıyorum bu arada uni kafkas
Öğrenci işleri ile alakalı -
Hata bildirimi yap istersen bi -
Benim de düzelmiyor, aradım 24 saat sonra düzelecek dedi. Bir işi de çabuk halletseler ölürler
Aynı durumdayım. -
E kayıt yapmadan önce bu problemi yaşamıştım E kayıt + ön kayıt yaptım okul sitesinden hiç problemsiz kyk yurt başvurusu yaptım. Okulunuzda ön kayıt gibi bir sistem var mı beyler? -
quote:
Orijinalden alıntı: Mart Kedisi
E kayıt yapmadan önce bu problemi yaşamıştım E kayıt + ön kayıt yaptım okul sitesinden hiç problemsiz kyk yurt başvurusu yaptım. Okulunuzda ön kayıt gibi bir sistem var mı beyler?
Benimkinde var, hallettim ön kayıtı. -
quote:
Orijinalden alıntı: Mirzaloğlu
quote:
Orijinalden alıntı: Mart Kedisi
E kayıt yapmadan önce bu problemi yaşamıştım E kayıt + ön kayıt yaptım okul sitesinden hiç problemsiz kyk yurt başvurusu yaptım. Okulunuzda ön kayıt gibi bir sistem var mı beyler?
Benimkinde var, hallettim ön kayıtı.
O zaman ön kayıtla alakalı değilmiş beklemekten başka çare kalmadı. -
AYNI SORUN BENDE DE VAR NE ZAMAN DÜZELİR BU DURUM? KAYDIMI DÜN YAPTIRDIM DAHA. -
Hocam bende aynı hatayı aldım hata bildirimi yapın bi kaç saate düzelir umarım -
Sorun kazanmis oldugunuz universitenin ogrenci isleri ile alakali guncelleme yapmalari lazim ogrenci islerinin
Gençler ben de aynı hatayı alıyorum
BENİMKİ DÜZELDİ BEKLEYİN ARKADAŞLAR BAKTINIZ AKŞAMA KADAR OLMADI YARIN FULL ARAYIN -
Upp aynı şeyi yaşıyorum şu an
ya çıldırcam bi işi düzgün yapsalar ölürler bari öğrenci işleri açsa -
Hocam daha kayıtlar bugün başladı.Bir sürü öğrenci var adamlar hepsini tek tek onaylıyorlar ne aceleniz var yav en geç yarın akşam sisteme düşer. -
ne kadar zamanda sisteme geçti
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X