Saha dolabı değişimi
Evimin 150 metre yakınında 70mbps hız veren bir saha dolabı olmasına rağmen 2km ötedeki dolaba bağlıyım ve 5mbps’den fazla alamıyorum. İlçe müdürlüğüne gidip derdimi anlattığımda konuştuğum kişi de şaşırdı ve altyapı ofisine dilekçe(?) gönderdi değiştirilmesi istediğimi belirten. 1-2 güne olumlu ya da olumsuz cevap geleceğini söyledi ama 1 hafta oldu haber yok. Ne yapmam gerek gidip altyapı ofisini mi darlamalıyım. Ayrıca böyle bir değişim mümkün müdür? Ondan da emin değilim okuduğum diğer postlardan dolayı. Eğer mümkünse yapılana kadar sıkıştırmaya devam edeceğim.
Altyapı Sıkıntısı. Ne yapmam gerek?
Altyapımı nerden kontrol edersem edeyim 6mbps'ye kadar ADSL gözüküyor. Ancak aynı sokaktaki başka binalarda 70-80mbps gözüküyor. Bunun sebebi nedir? Yapabileceğim bir şey var mıdır?
Örnek olarak Netspeed'den kontrol ettiğimde(ilginç sadece bu site 6 üstü gösteriyor)
Bu da 80 metre ötemdeki bina için baktığımda
80 metrede nasıl bu kadar değişebiliyor özellikle santral mesafesi aklım almıyor. Altyapımın iyileştirilmesi için ne yapmam gerekiyor? Hani tüm mahalle ya da sokağın altyapısı kötü olsa tamam diyeceğim ama aramızda 80 metre var. Dilekçe mi vermeliyim? Gidip başvuruda mı bulunmalıyım?
skype'ta müzik sesi karşıya gidiyor
|
Asus Zenfone 6 mı 2. El Iphone 5S mi?
|
psoyunu.com nasıl alışveriş yapılır?
|
PS4 NTSC - PAL yardım
|
PS4 alıyorum.
|
Snopy Sn-338 yardım
|
Kulaklık tavsiyesi
|
Borderlands 2 co-op partner aranıyor!
|
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 224
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 4.484 (Bu ay: 71)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 72 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun