Şimdi Ara

PS4 NTSC - PAL yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar babamın bir tanıdığından PS4 alıcaz 1100 TL'ye. Ama NTSC'ymiş. Alıcağım oyunlarda bir sorun çıkar mı acaba? "www.psoyunu.com" dan almayı düşünüyorum oyunları çalışmama gibi bir durum olur mu?

• yok kardesim oyunlarda bir sikinti olmuyor gonul rahatligiyla alabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bloo.

yok kardesim oyunlarda bir sikinti olmuyor gonul rahatligiyla alabilirsin
    Bendede benzer bir durum var. PS3 Sistemim PAL ancak oyunlarımın çoğu NTSC olmasına rağmen hiçbir sorun çıkmıyor.
    Sendede öyle olur ancak,
    Örn. NTSC GTA V aldın ama arkadaşında PAL GTA V var, bu durumda online de beraber oynayamazsınız. Ayrı server gibi düşünebilirsin.
  • Oynarsiniz hic bir sorun olmaz.
    www.psoyunu.com a da guvenebilirsiniz alisveris yaptigim oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carsley

Bendede benzer bir durum var. PS3 Sistemim PAL ancak oyunlarımın çoğu NTSC olmasına rağmen hiçbir sorun çıkmıyor.
    Sendede öyle olur ancak,
    Örn. NTSC GTA V aldın ama arkadaşında PAL GTA V var, bu durumda online de beraber oynayamazsınız. Ayrı server gibi düşünebilirsin.

Yaniliyorsunuz hocam oynanabiliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yengec1907

quote:

Sendede öyle olur ancak,

Alıntıları Göster
    Teşekkürler. 1-2 güne gelir PS4.www.psoyunu.com'dan da Infamous Second Son ile The Last of Us almayı düşünüyorum.

• Ntsc-j modellerde onay tusu X mi O mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: auraxd200

Ntsc-j modellerde onay tusu X mi O mu?

O
  • quote:

Orijinalden alıntı: F355 Challenge

quote:

Orijinalden alıntı: auraxd200

Ntsc-j modellerde onay tusu X mi O mu?

O

Alıntıları Göster
    Ayarlanamıyor mu o?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogu16

Ayarlanamıyor mu o?

tusu ayarlanmiyor ne yazik ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yengec1907

quote:

Sendede öyle olur ancak,

Oynanmadığnı da bu forumdan duydum. Hanginize inanacağım? ama sankl siz haklısınız. benim gta v ntsc. Baktım Turklerde cok, heralde herkes spotcudan aldı dıyordum.

• Yurtdışından bende aldım 2 gün önce geldi 3. Bölge cihaz onay tuşu O, X geri tuşu olarak kullanılıyor...bi zaman sonra alışıyosun fakat avrupa versiyon kullandığın zaman bu sefer o ters geliyo...ps3 de regedit dosyaları ile oynanarak çözüldüğünü duydum fakat jb gerekli filan jb olan cihazlarda değişiyor diyenlerde var...
    Aslında bi kaç sorumda benim var ben cihaza tr psn hesabımla giriş yaptım d&r'dan last of us oyununuda aldım gayet güzel oynuyorum fakat ilerde ne gibi sıkıntılar yaşarım yazılımsal olarak bu cihazda bilgi verebilirmisiniz...mesela dlc paketlerinde sorun yaşarsınız deniyo saklıyorum ilerde assasin's creed oyununun yenisi gelecek onda dlc paketi çıktı diyelim ki çıkar çıkacak oyunu kutulu alsam dlc'de tr psn hesabımdam alsam sorun olurmu...yani bu tür şeylerin eksisini artısını anlatıtmısınız eğer hiç bir sorun olmayacaksa filmler hariç ama ondada sorun olmaz diyenler çok eğer ondada sorun olmayacaksa tek eksi yönü bu X tuşu, O tuşumu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lion_Army -- 22 Ağustos 2014; 10:07:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Lion_Army

Yurtdışından bende aldım 2 gün önce geldi 3. Bölge cihaz onay tuşu O, X geri tuşu olarak kullanılıyor...bi zaman sonra alışıyosun fakat avrupa versiyon kullandığın zaman bu sefer o ters geliyo...ps3 de regedit dosyaları ile oynanarak çözüldüğünü duydum fakat jb gerekli filan jb olan cihazlarda değişiyor diyenlerde var...
    Aslında bi kaç sorumda benim var ben cihaza tr psn hesabımla giriş yaptım d&r'dan last of us oyununuda aldım gayet güzel oynuyorum fakat ilerde ne gibi sıkıntılar yaşarım yazılımsal olarak bu cihazda bilgi verebilirmisiniz...mesela dlc paketlerinde sorun yaşarsınız deniyo saklıyorum ilerde assasin's creed oyununun yenisi gelecek onda dlc paketi çıktı diyelim ki çıkar çıkacak oyunu kutulu alsam dlc'de tr psn hesabımdam alsam sorun olurmu...yani bu tür şeylerin eksisini artısını anlatıtmısınız eğer hiç bir sorun olmayacaksa filmler hariç ama ondada sorun olmaz diyenler çok eğer ondada sorun olmayacaksa tek eksi yönü bu X tuşu, O tuşumu...

Hocam ne yazlimsal olarak ne de oyunlarda hic bir sikinti olmaz.sadece dlc lerin calismasi icin oyun ile psn ayni bolge olmak zorunda.bunun da makina ile alakasi yok zaten..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Santa.Monica -- 22 Ağustos 2014; 13:44:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Santa.Monica

quote:

Orijinalden alıntı: Lion_Army

Yurtdışından bende aldım 2 gün önce geldi 3. Bölge cihaz onay tuşu O, X geri tuşu olarak kullanılıyor...bi zaman sonra alışıyosun fakat avrupa versiyon kullandığın zaman bu sefer o ters geliyo...ps3 de regedit dosyaları ile oynanarak çözüldüğünü duydum fakat jb gerekli filan jb olan cihazlarda değişiyor diyenlerde var...

Hocam ne yazlimsal olarak ne de oyunlarda hic bir sikinti olmaz.sadece dlc lerin calismasi icin oyun ile psn ayni bolge olmak zorunda.bunun da makina ile alakasi yok zaten..

Teşekkürler hocam bilgilendirme için

• Lion_Army kullanıcısına yanıt
    Rica ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Santa.Monica

Rica ederim
    Sony o X-O tuşlarına bir güncelleme çıkarır umarım.
  • Hiçbir fark yok. Makinam NTSC ve Türkiye PSN kullanıyorum. Tüm oyunları, DLC leri ve eklentileri en ufak sorun yaşamadan indiriyorum. Burada yazan çoğu arkadaş cahilce PS3 zamanından kalma bilgilerle yazıp insanları çok çok yanlış yönlendiriyorlar. Sadece milattan kalma blueraylari izleyemezsiniz çünkü o dönemde NTSC PAL ayrımı vardı, son çıkan blueraylerin tümü RF dir, sorunsuz izleyebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SAVIAR

Hiçbir fark yok. Makinam NTSC ve Türkiye PSN kullanıyorum. Tüm oyunları, DLC leri ve eklentileri en ufak sorun yaşamadan indiriyorum. Burada yazan çoğu arkadaş cahilce PS3 zamanından kalma bilgilerle yazıp insanları çok çok yanlış yönlendiriyorlar. Sadece milattan kalma blueraylari izleyemezsiniz çünkü o dönemde NTSC PAL ayrımı vardı, son çıkan blueraylerin tümü RF dir, sorunsuz izleyebilirsiniz.
    Hocam çok güzel Bir cevap yeterli seviyede bilgisi olanlar için fazlasıyla açıklayıcı..ellerinize saglık..
    halen forumda bilgi kirlliliği mevcut..bir çok yeni konuda bu konu hakkında soru görüyorum..
    başka bir kısma yazdıgım cevabı da buraya detaylı olması sebebiyle ekliyorum.
    "

PS4 lerde REGİON CODE yoktur SOny nin kendi sitesinden mümkünse uluslarası siteden okuyun...

PAL veya NTSC nin açılımı Televizyonların SİSTEMLERİ ile alakalıdır..yani OYUNLARDAKİ BÖLGE KİLİTLERİni ifade etmez

yani soru PAL oyun degil ..AVRUPA bölgesi oyunlarını çalıştırır mı olacaktI?

PAL tamamen PS2 lerden kalma HDMI öncesi bir bilgidir..ve kullandıgınız TV tüplü ise PAL mı NTSC mi diye sorsanız yeridir..ancak
    şuan tüm TV ler LCD,LED vs...bunlarda PAL veya NTSC kalmadı artık hepsi herşeye uyumlu..
    yani HDMI kablo yeterli...

AYRICA PS4 lerde AVRUPA ,AMERİKA,JAPON vs...VOLTAJ sorunuda Yoktur yani amerikadan 100volt uyumlu bir PS4 ile tr de 220 volt ta sorunsuz kullanırsınız..
    yada japon EN kaliteli PS4 lerin KENDİ ülkesine üretildigini unutmayın..
    tıpkı KORE lilerin kendi ülkelerinde ki Samsung veya LG leri daha kaliteli yaptıkları gibi..

PS4 ler 2015 marta kadar üretilenlerin HEPSİNDE içindeki voltaj adaptörü 100-250volt uyumludur..

şuan evimde ki 55inch 5000TL lik TV nin de arkasında 100volt -250volt yazıyor..
    yani adamlar MALİYETLERİ yükseltmemek için ve STOK kodlarını az tutmak için TEK bir adaptor üretip hepsinin içine yerleştiriyor..

yani arkadaşlar piyasada GERÇEK bir PS4 japon bulursanız tek farkı X o tuş farkıdır..
    onun dışında NTSC olması sizin için bir fark etmez..nasılsa HD bir TV ye takacaksınız..
    ve unutmayın EN kaliteli SONY daima japonya için üretilenlerdir..
    JAPON da şuan 4K monitorlü LAPTOP lar piyasada hatta
    5K monitorler PC lerde kullanılıyor ve biz halen neredeyiz bir düşünün...
    NEDEN kalitelisi onlarda anlamanız için bir örnek
    internet hızlarının 1000mbit oldugunu evlerde Söylemeye gerek bile yoktur sanırım..

• PORSCHEM P kullanıcısına yanıt
    Hocam her yere kopyala yapistir yapmışsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aygunn -- 11 Mayıs 2015; 18:21:10 >
  • Benim ps4 onay tusu o ve x geri tusu ama hic bir sikinti olmuyor her oyunu aciyor gonul rahatlığı ile kullanabilirsiniz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.